Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 14:35 @Sex
Εκτος σωματος μπορει να ζησει μεχρι και 3 μερες, αρα καλυτερα να παρει το χαπι αν ανησυχει πολυ. το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να το ψαξεις στο διαδικτυο και οχι να βασιζεσαι σε αυτα που γραφονται εδω μεσα. Ψαξε για εγκυρα site με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ φιλε, δεν θες να ρισκαρεις να ειναι εγκυος επειδη εδω μεσα σου λεμε οτι δεν ειναι. Σημείωση moderator: Γράφτηκες εδώ με άκυρο email και λες άκυρες ασυναρτησίες και μετά τολμάς και αποκαλείς το ftou.gr μη έγκυρο site. Πήγαινε στο θέμα: Πιθανή Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 14:26 @Sex
Βασικα, αν εισαι σε προχωρημενη εγκυμοσυνη δεν μπορεις να κανεις χημικη εκτρωση. Ωστοσο, αν κανεις χημικη εκτρωση και εισαι κατω των 18 ισχυει το ιατρικο απορρητο ή δεν γινεται χωρις την ενημερωση/συγκαταθεση του γονεα?
Πήγαινε στο θέμα: Χαπι Εκτρωσης και Ηλικια
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 12:58 @Sex
Υπαρχει. Μικρη πιθανοτητα αλλα υπαρχει. Θα επρεπε να παρει το χαπι της επομενης μερας οσο πιο γρηγορα γινεται αν δεν θελει να το ρισκαρει, το βρισκεις σε φαρμακεια. Απλα μπορεις να το παρεις μεχρι 3 μερες απο την επαφη και η πιθανοτητα για επιτυχη δραση μειωνεται ΠΟΛΥ οσο περισσοτερος χρονος περναει.
Πήγαινε στο θέμα: Πιθανή Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 12:43 @Sex
Παιδια, υπαρχει περιπτωση κανεις σας να ξερει αν το χαπι της εκτρωσης [ΟΧΙ της επομενης μερας, αλλα της ΕΚΤΡΩΣΗΣ, πχ RU486] μπορει να δωθει και χωρις συνταγη γιατρου? Και τι ηλικια πρεπει να εχεις για να το παρεις χωρις να το μαθουν οι γονεις σου? Σκοπευω να αποκτησω την πρωτη μου επαφη [με προφυλαξη προφανως] σχετικα συντομα και θελω πριν κανω οτιδηποτε να εχω προετοιμαστει για παν ενδεχομενο, ετσι ωστε να ξερω τι να κανω αν κατι παει στραβα και να μην χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο τελευταια στιγμη. Επισης, οσο εψαξα στο ιντερνετ δεν βρηκα καποιο αρθρο σχετικα με την ηλικια που πρεπει να εχεις για να σου το δωσουν. Ειχε καποιος εμπειρια με αυτο το θεμα? Θα βοηθησει και αλλες κοπελες η απαντηση πιστευω. Ευχαριστω. Σημείωση moderator: Γράφτηκες εδώ με ψεύτικο email και ήλπιζες ότι δε θα το ανακαλύπταμε; Επίσης το θέμα είναι άκυρο. Η έκτρωση δεν είναι αντισύλληψη. Πήγαινε στο θέμα: Χαπι Εκτρωσης και Ηλικια |