Μήνυμα στις 2/12/2012 στις 02:39 @Μηχανήματα
και αλλη μια ερωτηση επειδη θελω να το παρω σε κιτρινο χρωμα το χρωμα θα φυγει μετα απο κανα χρονο η κανα διχρονο μερικα ατομα που εχω ρωτησει μ χουν πει οχι γτ εχει τετοιο υλικο που ειναι δυσκολο(ακατορθωτο) να φυγει
Πήγαινε στο θέμα: Κινητα xperia
Μήνυμα στις 2/12/2012 στις 02:24 @Μηχανήματα
(ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΙΛ) το θεμα ειναι οτι με ενδιαφερουν και οι δυο πλευρες που ανεφερες και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του ray επειδη θελω και να χρησιμοποιω το skype και αλλα παρομοια που χρειαζονται καλη αναληση καμερας και γενικα του κινητου αλλα περισσοτερο ειμαι με το go αυτες τις μερες γιατι εχει διπυρηνο επεξεργαστη και αρα ειναι πιο γρηγορο μεχρι και στις μεγαλες και με υψηλη απαιτηση εφαρμογες και επισης οπως ειπες egw1 ειναι και αδιαβροχο και γενικα ανθεκτικο σχεδον σε ολα τα οποια μπορουν να το χαλασουν + οτι θα αναβαθμιστει σε 4.0 SANDWICH ICE CREAM και 4.1 jelly bean
Πήγαινε στο θέμα: Κινητα xperia
Μήνυμα στις 16/10/2012 στις 22:09 @Sex
Ναι ειναι γαματα σημερα 3 φορες εγω με ενα φιλο μου ηταν η πρωτη μου φορα
Πήγαινε στο θέμα: Mαλακία με φίλο
Μήνυμα στις 4/10/2012 στις 01:04 @Sex
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε διαφορους τροπους που μπορω να χρησιμοποιησω οταν αυνανιζομαι ωστε να νε πιο απολαυστικο.
Πήγαινε στο θέμα: Τροποι αυνανισμου
Μήνυμα στις 25/8/2012 στις 02:00 @Μηχανήματα
Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με τα κολλινγ τιουνς: εχω ενα τραγουδι της κετυ περρη και θελω να το αλλαξω και να βαλω ενα αλλο το εχω αγορασει ηδη αλλα μπενω στην υπηρεσια και καθομαι ακουω ολες τις οδηγειες και συνεχιζω κανω νομιζω ολα τα βηματα σωστα μηπως ξερεται πως μπορω να το αλλαξω ξερω εγω με κανα μηνυμα με κατι τελως παντων.ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Κινητο COSMOTE calling tunes
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 00:28 @Sex
ναι ειναι ασφαλες και γω πριν 15 λεπτα τις ξυρισα αλλα θελει πολυ προσοχη
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα Όρχεων.
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 00:21 @Sex
ναι ρρ δωσε της εκει περα για την εμπειρια αλλα πρωτα βεβαιωσου οτι ολα ειναι οκ μην σας πιασει κανεις και δευτερον μην το πει σε καμια φιλη της και καταλαβες παει λεγοντας το νεο παντως θα νε ωραια εμπειρια
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 00:19 @Sex
ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 13-14
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 22:16 @Sex
επισης αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι οταν δεν ειναι σε στυση ειναι πολυ πιο μικρο απ' το κανονικο ειναι καπου στα 5-6 κμ
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 13-14
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 18:34 @Sex
Γεια σας ειμαι 13 χρονων και τον εχω 14 στη full στυση ειναι καλο?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους στα 13-14 |