Μήνυμα στις 8/8/2012 στις 07:50 @Sex
Τα αγορια αναβουν με οτι εχει να κανει με την περιοχη του λαιμου και του αυτιου, αν αναπνεεις κοντα στο αυτη ή αν παιξεις σε αυτην την περιοχη αναβει παρα πολυ ο αλλος. Αν ησασταν σε σπιτι θα ηταν πιο ευκολο διοτι θα μπορουσες ξερω γω να βγαλετε τις μπλουζες σας και να παρεις ενα παγακι και να το βαλετε αναμεσα σας και να κανεις διαφορα παιχνιδια. Εξω μπορεις να παρεις ενα παγακι να το βαλεις στο στομα σου (να μην ειναι ολκληρο να εχει λιωσει λιγο) και να τον φιλησεις με το παγακι και να το περνει μια ο ενας μια ο αλλος αλλα πες του οτι εχεις παγακι στο στομα σου ειναι ωραιο διοτι τους αρεσει η αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας με το παγακι παγωνουν και τους αρεσει η δροσια που νιωθουν. Ελπιζω να βοηθησα!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον αναψω?
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 11:11 @Διάφορα
Λογικο ειναι να βγαζεις σπυρακια αφου εισαι στην εφηβεια αυτο που μπορεις να κανεις ειναι: 1.Να μην αγγιζεις τα σπυρακια ειδικα οταν τα εχεις ξυσει ή πειραξει. 2.Να μην ερεθιζεις την περιοχη 3.Να κρατας την περιοχη παντα καθαρη μακρια απο μικροβια 4.Μπορεις να χρησιμοποιησεις καποιο προιον για την ακμη. Πήγαινε στο θέμα: Σπυράκια στο πρόσωπο
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 01:59 @Sex
Η μακρυα βερμουδα θεωρω οτι ειναι all time classic! Τα στενα και κοντα μαγιο δεν μαρεσουν ιδιεταιρα σε οσους τα εχω δει, εφοσον εισαι γυμνασμενος θα μπορουσες να δοκιμασεις ενα μαγιο το οποιο να μην ειναι κολλητο αλλα να ειναι πιο κοντο σαν αυτα που φορανε τα παιδια στην εικονα (ελπιζω να στην ανοιγει): την οποία εικόνα δε νιώθω να τη βάλω σε ένα λινκ για να μην ανοίγει το θέμα πλάγια πιο πολύ και απ τα πόδια της Τζούλιας και έτσι αναγκάζω μοδεράτορα να το κάνει Πήγαινε στο θέμα: αντρες μαγιο
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 01:54 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Επειδη δεν γελας με αυτα τα αστεια δεν σημαινει οτι γινεσαι σνομπ, πιθανον να αρχιζεις να οριμαζεις και να μην σαρεσουν πια αυτα που ακους απο την παρεα, σκεψου ομως αν συμβαινει τιποτα τον τελευταιο καιρο που σε βαζει σε σκεψεις και σε στεναχωρει ισως αυτο να ειναι η λυση για να βρεις το γελιο σου:) Πήγαινε στο θέμα: Γέλιο
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 01:46 @Sex
Μην κανεις κατι με την κοπελα μονο και μονο γιατι σε πριζουν οι φιλοι σου γιατι πιεζεις τον εαυτο σου και ισως να ειναι και ο λογος που δεν σαρεσε το φιλι! Συνεχισε να μιλας μαζι της και αν σαρεσει οταν θα ξανα πας στο χωριο θα την πλησιασεις και θα καταλαβεις αν θες να την φιλησεις ή οχι! Τωρα για το παιξιμο δεν ξερω ισως να οριμαζεις και να μην τρελενεσαι πια να το κανεις, μπορει να φταιει που εχεις αγχωθει με το ολο θεμα και να μην σου βγαινει. Χαλαρωσε και ολα θα πανε καλα:) Πήγαινε στο θέμα: Απορια για φιλια
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 01:38 @Sex
Συνφωνω τα προκατακτικα παιζουν μεγαλο ρολο! Επιβαλεται η χρηση προφυλακτικου ακομα και αν σου πει να δοκιμασετε και λιγο χωρις σου συνιστω να πεις οχι για το καλο σου, περα απο την εγκυμοσινη που μπορει να συμβει υπαρχει περιπτωση και να κολλησετε καμια αρρωστια μεταξυ σας! Πήγαινε στο θέμα: προτι φορα
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 01:32 @Θ. Κλημεντίνη
Ξερει τους λογους του τα λεω ολα και σημεραα του μιλησα και καταλαβαινει αλλα του ειναι δυσκολο να πει οκ τελειωνουμε εδω και για μενα δεν ξερω γιατι, ισως επειδη ειναι παρα πολυ καλο παιδι. Αθηνα μενει κι αυτος αλλα και παλι τωρα θα παω δευτερα λυκειου θα εχω τοσα πραγματα να κανω και οι γονεις μου ειναι πολυ αυστηροι αν τον δει πουθενα εδω κοντα θα καταλαβει θα μιλησουμε πιο μετα και θα τα ξεκαθαρισουμε. Ευχαριστω πολυ ειλικρινα:)) Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω!
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 09:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλο θα ηταν να μην εχεις αγχος, αν εισαι χαλαρη δεν θα πονεσεις πολυ. Μην νομιζεις οτι ειναι καποιος φρικτος πονος μια φιλη μου δεν πονεσε καθολου, εγω ελαχιστα, η κολλητη μου πονεσε αρκετα γιατι δεν το ηθελε και ηταν σε υπερενταση.Για αυτο πριν το κανεις να εισαι σιγουρη και ολα θα ερθουν απο μονα τους, οταν εισαι ετοιμη θα το καταλαβεις!Πήγαινε στο θέμα: προτι φορα
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 06:53 @Θ. Κλημεντίνη
Θα μπορουσες να της το πεις ισως να σε βοηθουσε εκεινη αναλογα τον χαρακτηρα της μπορει και να ξενερωνε.Οταν θα ξανα πλησιασετε τοσο κονταα φιλα της τα χειλια μετα ανοιξε λιγο το στομα σου μπορεις να κανεις οτι κανει και η κοπελα αργοτερα βαλε και λιγο γλωσσα. Ωραια αισθηση ειναι οταν το αγορι στο πρωτο φιλι δεν σε χουφτωνει αλλα σε αγγιζει σε σημεια οπως στο προσωπο με το ενα χερι και το αλλο χερι στην μεση, θα μπορουσες να της χαιδευεις την πλατη να κανεις δηλαδη πανω κατω το χερι σου. Πήγαινε στο θέμα: Πως να τη φιλησω
Μήνυμα στις 4/8/2012 στις 06:46 @Sex
Ηταν το πρωτο σου φιλι? Καποιες φορες οταν πιεζομαστε να κανουμε κατι δεν μας βγαινει σε καλο. Αυτο που θελω να πω ειναι πως η κοπελα αυτη δεν σου αρεσει πραγματικα σου αρεσε επειδη της αρεσες γιαυτο και οταν φιληθηκατε δεν ενιωσες τιποτα και δεν σου αρεσε! Τωραα για τα αλλα δεν μπορω να σου απαντησω εγω, αυτο που ξερω ειναι οτι δεν παιζει και τοσο σημασια το μεγεθος και τα κοριτσιαα δεν ξερουν και δεν νοιαζονται τοσο για αυτο το θεμα.. Πήγαινε στο θέμα: Απορια για φιλια |