Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 21:24 @Sex
Δηλαδη λες οτι αμα το κανω θα διεγερθω περισσοτερο?
Πήγαινε στο θέμα: Κωλοδαχτυλο σε αντρ.ες
Μήνυμα στις 15/10/2012 στις 21:08 @Sex
Ρε παιδιά σήμερα μιλάγαμε με τα παιδιά απο το σχολείο μου (αγόρια) και συζηταγαμε για τον αυγανισμό!Και πολλά παιδιά μου είπαν οτι για να το ευχαριστηθουν περισσοτερο βάζουν κωλοδαχτυλο! Μου φανησε ολιγον εως πολυ παράξενο εσείς τι λέτε? Πήγαινε στο θέμα: Κωλοδαχτυλο σε αντρ.ες
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 23:21 @Sex
Παιδιά σημερά γυρισα απο διακοπες και θελω να σας πω κατι που εγινε το οποιο με αφησε αφωνο!! Πήγα σε ενα νησι και εκει εμεινα στο σπίτι του ξαδερφου μου! Οι γονείς του θα ελειπαν για 4 μερες και ετσι θα ειμασταν και πιο ανετα!! Αρχικα το πρωτο που με σοκαρισε ηταν οτι ο ξεδερφος μου κυκλοφορουσε ολη την ωρα γυμνός στο σπίτι και οταν του σηκωνοταν ερχόταν διπλα μου και την επαιζε ειχα παθει πραγματικά!! Μια μερα λοιπον μου λεει οτι επδη ειδε ενα θριλερ φοβοταν να κοιμηθει μονος του και μου ειπε να κοιμηθουμε μαζι στροματσαδα οκ δεν αρνηθηκα γτ πιστευα οτι το παιδι ειχε φοβηθει πραγματικα!!Και το βραδυ εκεί που κοιμομασταν ενοιωσα ενα βαρός πάνω μου και ξαφνικα ξυπνισα και τον βλέπω και εχει παρει τον πουτσο μου και να τον χωνει στο κωλο του!!Επαθά σοκ με το που με ειδε αποτραβηχτηκε και εφυγε απο το δωματιο περιμενα κανα 10λεπτο αλλα δεν ηρθε! Σκεφτηκα οτι ηταν ονειρα αλλα το πρωϊ μου ζητησε συγνωμη εσεις στην θεση μου τι θα κανατε!! Αααα είμαι 16 χρονων και λεει οτι θελει να ξαναγινει αυτό! Δεν ξερω να κρατησω απόσταση?
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με ξαδερφο!!
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 22:25 @Sex
Aαα και είναι αρκετά διεγερτικό?
Πήγαινε στο θέμα: Αλλος τρόπος διέγερσης!
Μήνυμα στις 18/8/2012 στις 20:28 @Sex
Παιδιά ξέρετε κανένα καλύτερο τρόπο διαγερσης για τα αγορια εκτος απο την μαλακία?
Πήγαινε στο θέμα: Αλλος τρόπος διέγερσης!
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 16:20 @Sex
Oχι με ξυραφάκι τις ξύρισα! Αλλά δεν ξυρισά τα @ρχιδι@ ακομα γτ φοβάμαι! Σέ πόσο καιρό θα ξαναφυτρωσουν? Πήγαινε στο θέμα: Μόλις το ξύρισα!!
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 14:31 @Sex
Μάγκες μόλις ξυρισά την πουτσ@ μου καλά εκανα? Εχω αγχωθει νομίζω οτι δεν θα ξαναβγουν ποτε τριχες και θα είμαι σαν μωρό? Πήγαινε στο θέμα: Μόλις το ξύρισα!!
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 19:32 @Sex
Φαίνεται οτί ειναι ξυρισμλενο μετα οτάν φυτρωσουν οι ειναι οπως πριν?
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 19:10 @Sex
Για να σου πώ είναι "θάμνος" δεν είναι σαν τις τριχες στο χέρι ειναι άγριες αρκετές έχω να πώ...απλά μου λές οτι πρπου σε ενα μήνα θα έχουν ξαναφυτρώσει?
Πήγαινε στο θέμα: Ξύρισμα στο πέος |