Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 05:27 @Θ. Κλημεντίνη
εεμ ντρεπομαι καπως ομως κυριως γιατι εχουμε να μιλησουμε καιρο και αν του μλησω τωρα στο φβ μπορει να καταλαβει οτι μου αρεσει και οπως ειπα αν δεν αισθανεται το ιδιο να ξενερωσει και να απομακρυνθει μαζι μου..:/
Πήγαινε στο θέμα: τον θελω πισω μετα απο 2 χρονια..://
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 16:06 @Θ. Κλημεντίνη
εε τι να του πω ειναι το θεμα..:// δεν θελω να καταλαβει κατι γιατι μπορει να μην νιωθει το ιδιο και να ξενερωσει μαζι μου.. πως μπορω να καταλαβω βασικα αν ενδιαφερεται?
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 05:09 @Κλάψιμο
εεμ σε καταλαβαινω βασικα.. αυτο το προβλημα το ειχα και εγωω..απλα μετα βρηκα την καταλληλη παρεα και ταιριαξαμε απολυτα..αυτο δεν παει να πει οτι θα μεινουμε και για παντα μαζι ομος.. καποια στιγμη ολονον οι δρομοι θα χωρησουν δυστηχως.. αυτο που σου προτεινω να κανεισ ειναι να εισαι με τους φιλους που εσυ νιωθεις ανετα μπροστα τους και που μπορεις να εμπιστευτεις.. αυτο δεν σημαινει οτι θα ξεκοψεις απο τους αλλους σου φιλους αφου μπορεισ να κρατησεισ επαφη..;)) ελπιζωω να βοηθησαα..:ρ
Πήγαινε στο θέμα: φιλιες
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 00:42 @Διασκέδαση
παιδια ξερει κανεις κανενα πολυ τρομαχτικο θριλερ?
Πήγαινε στο θέμα: κανενα καλο θριλερ??
Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 12:45 @Θ. Κλημεντίνη
ναι αρα με καταλαβαινεισ απολυτα.. το θεμα ειναι πως εγω δεν κανω ποτε το πρωτο βημα.. και βασικα τωρα δεν τον βλεπω και πολυ.. η μονη ευκαιρια να του μλισω ειναι στο φβ αλλα και εκει δεν μου εχει στειλει ποτεε.. μου λες να προσπαθησω να κανω κατι μαζι του? πως? τ ν κνω δλδη?
Μήνυμα στις 1/8/2012 στις 07:41 @Θ. Κλημεντίνη
Το προ-προπερσινο καλοκαιρι τα εφτιαξα με ενα αγορι.. απο την μερα που τα φτιαξαμε ολο κατι γινοταν και δεν ειχαμε βρεθει καθολου ομος.. επιπλεον δεν τν ηξερα και πολυ καλα αλλα μου αρεσε εμφανισιακα και γενικα επειδη ξερω την ξαδερφη του μου χε πει τα καλυτερα.. ομος εγω αρχισα να ξενερονω και ηθελα να το σταματησωω(κρατησε μονο 5 μερες το ξερω ειναι λιγο ανοριμο αλλα καταλαβετε μαι..://) τελοσπαντων ειχαμε υποσχεθει να κρατησουμε επαφη και την πρωτη μερα που βρεθηκαμε(3 μερεσ αφου χορισαμε) μπορω να πω πως ειμασταν μια χαρα αλλα τις υπολοιπεσ εκανα σαν να μην με ηξερε και απο τοτε εχουμε να μιλισουμε.. τελοσπαντων φετοσ το καλοκαιρι ετυχε η παρεα του και η παρεα μου να συχναζουμε στο ιδιο μερος οποτε οπος καταλαβενετε ειμασταν σχεδον καθε μερα μαζι..την πρωτη μερα ξαφνιαστηκα που μου μιλισε εγω δεν ειχα σταματησει να τον σκεφτομαι απο τοτε..η συμπεριφορα του απεναντι μου εναι μια χαρα και μπορω να πω οτι κατι δειχνει αποτι εχει παρατηρησει και η κολλητη μου..αλλα εγω δεν ειμαι σιγουρη και φοβαμαι πος ετσι κανει μ ολεσ.. τελοσπαντον εγω θελω απλα ν μου πειτεε τι να κανω??? να τον ξεχασω? οσο δυσκολο κι αν ειναι ή μπορω να κανω κατι αλλο??
Πήγαινε στο θέμα: τον θελω πισω μετα απο 2 χρονια..:// |