Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 12:15 @Κλάψιμο
και πως το αντιμετώπισες;;;
Πήγαινε στο θέμα: κρίση πανικού
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 01:42 @Κλάψιμο
σας έχει πιάσει ποτέ κρίση πανικού;;;;
Πήγαινε στο θέμα: κρίση πανικού
Μήνυμα στις 2/8/2012 στις 01:33 @Κλάψιμο
ακριβώς αυτό θα κάνω!!! γιατι έτσι ήμουν και πρέπει να ξαναβρώ τον εαυτό μου!!!!!!! ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: αληθινές παρέες;;;
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 09:50 @Κλάψιμο
σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου! προσπαθώ να το κάνω αλλά όλο νομίζω ότι κάτι κάνω λάθος και πάει πίσω αυτήν η προσπάθεια. ίσως να πρέπει επιτέλους να βρω τον εαυτό μου και να βγω έξω να γνωρίσω ξανά κόσμο!! λες με τον καιρό να γίνει η παρέα που ονειρεύομαι;; γιατί πιστεύω πως τα πάντα είναι πιο όμορφα όταν τα ζείς με φίλους!!!
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 01:10 @Κλάψιμο
ρε παιδιά υπάρχουν αληθινές παρέες;;τα τελευταία χρόνια πέρασα κάποιες άσχημες καταστάσεις και απομονώθηκα είναι η αλήθεια!! όχι κατάθλιψη απλά επικεντρώθηκα στο πρόβλημα που είχα και το κακό ήταν το ότι δεν ανοίχτηκα στους φίλους μου.διάλεξα δύο-τρία άτομα που ήθελα να βλέπω. δεν είχα να δώσω άλλη ενέργεια σε άλλους!βέβαια οι πραγματικοί φίλοι φάνηκαν! τώρα ξέρω ότι αυτοί που έχω είναι όντως φίλοι. όμως τώρα που βγήκα απο το πρόβλημα που είχα, νομίζω ότι έχασα πολλά! ότι ενώ θα έπρεπε να βγαίνω συνέχεια, να είμαι με τους φίλους μου απο εδώ κι απο εκεί εγώ πάλευα να λύσω ένα πρόβλημα! νομίζω πως έχω αποκοπεί απο φίλους μου και πως δε μπορώ να αποκτήσω ξανά τις σχέσεις που είχα! έχω άτομα που μ'αγαπάνε δεν είμαι μόνη! αλλα γιατί νιώθω μόνη; θέλω την παρέα που ονειρεύομαι!!!γίνεται;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 18:09 @Κλάψιμο
δεν έχεις κανένα πρόβλημα!!!! απλά περνάς μία δύσκολη φάση και χρειάζεσαι λίγο ηρεμία!! το ότι είσαι διαφορετικός δε πάει να πει πως έχεις πρόβλημα!! το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποδεχτείς τον εαυτο σου και να βρείς χρόνο για να χαλαρώσεις!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα ψυχολογίας |