Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 19:36 @Sex
Δεν είναι έγκυος!!αλλά είσαι απαράδεκτος να μην σε νοιάζει τι έχει η κοπέλα! πιο πολύ σε νοιάζει ο εαυτος σου......Και περνούμε και καμία προφύλαξη!!!
Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο....
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 19:27 @Κλάψιμο
θα ψηλωσεις είναι το μόνο σίγουρο μην αγχώνεσαι δεν παίζει ρόλο η περιοδος :) Άμα κανείς και καλή διατροφή :)) Όλα μια χαρα!
Πήγαινε στο θέμα: Θα ψηλωσω κι αλλο??
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 18:49 @Διασκέδαση
Γεια σας εγώ είχα τρύπα στον τραγο δεν πόνεσα καθόλου το έκανα με βελόνα είναι καλητερα από το πιστολάκι το έκανα πέρσυ το καλοκαίρι του 2011 αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν επαθα τίποτα και μου έλεγαν τα χειρότερα ούτε μολυνση το καθάριζα βεβαια 2-3 φορές την ημέρα :))) άμα το βγάλεις το σκουλαρίκι και το έχεις κάνει πρόσφατα θα κλήσει στα 20 λεπτά άμα το κρατήσεις πολύ καιρό θα κλήσει βάσει με το καιρό που το έχεις.. Eγώ το είχα 1 μήνα το έβγαλα γιατί το βαρέθηκα είχα χάσει τον ύπνο μου επιδει φοβόμουνα να μην το πιέσω και το άφησα έκλισε και ούτε σημαδι μου άφησε ούτε τίποτα :)) Βασικό είναι ότι τα Piercing γίνονται με βελόνα όχι με πιστολάκι! εγώ έχω 2 στα αυτιά κανονικά, και ένα στην μύτη που το εχώ σχεδων 1 μήνα :))το Piercing που λατρεύω είναι του αφαλου (άσχετο)...:pp AAAAA και τιμή στον τράγο είναι 20 ευρώ Και θα σου δώσουν ένα τζελ η αλλιώς με αλατόνερο..να αποφύγετε μπεταντιν δεν κάνει :))και μην φοβάστε δεν πονάει καθόλου..Αλλά να μην πάτε σε χρυσοχοεια ούτε σε κομμωτήρια και βασικά όχι σε πλανόδιους!!!Nα πάτε σε tattoo & body piercing studio τα περισσότερα είναι ασφαλή :))Ελπίζω να βοήθησα :) Πήγαινε στο θέμα: Tragus Piercing |