Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 16:15 @Θ. Κλημεντίνη
χμμ ετσι εγινε και με εμενα! αλλαγη συμπεριφορας και ετσι μεχρι που αναγκαστηκα εγω να τον χωρησω ενω εκεινος το ηθελε και το επιδιωκε καιρο πριν. Εγω σου λεω καλυτερα που το εκανες εσυ γιατι ετσι εισαι πιο ξεκαθαρος και στο κατω κατω αμα ενδιαφερεται και θελει 2η ευκαιρια θα πρεπει να αλλαξει κιολας!
Πήγαινε στο θέμα: ποτε καταλαβαινεις οτι τελειωσε?
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 23:50 @Κλάψιμο
χμμ θα δειξει φιλε μου...πιστευω οτι ο εγωισμος του δεν τον αφηνει να παραδεχτει οτι του λειπω...και τον βλεπω! ζηλευει πολυ και εγω το παιζω χαλαρηη! δεν θα νοιαζομαι και αν θελει ας νοιαστει εκεινος και αν οχι θα εχω μαθει να ζω χωρις εκεινον!:)
Πήγαινε στο θέμα: τον εχασα ή οχι??
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 17:25 @Κλάψιμο
ναι..αλλα ποσες ιστοριες υπαρχουν που ασπουμε μετα απο καποιο καιρο ηταν και παλι μαζιι!! μηπως απλα χρειαζεται ενα διαλειμμα???:/
Πήγαινε στο θέμα: τον εχασα ή οχι??
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 16:38 @Κλάψιμο
Λοιπον...ειμουν σε σχεση για 7 μηνες και πραγματικα περνουσα πολυ καλα με το αγορι μου και εκεινος ηταν ευτυχισμενος και χαρουμενος και εκανε τα παντα για εμενα! Πριν ομως απο περιπου μια βδομαδα χωρισαμε και αυτο ηταν μια δικια μου πρωτοβουλια αφου ειχε αρχισει να μου μιλαει περιεργα...μου ειχε πει οτι εχει χασει τα αισθηματα του..οτι του ειμαι βαρος και πολλααααα αλλα. Εκεινος το πηρε πολυ καλα αλλα εγω το μετανιωσα απιστευτα..του ειπα οτι μου λειπει τον θελω και ολα τα σχετικα αλλα εκεινος προτειμαει να ειναι μονος του και κουραστηκε να ειναι μαζι μου.Μετα του μιλησα πολυ σκληρα επειδη ειμουν πολυυυ φορτωμενη και εκεινος λεει ''ξενερωσε'' αλλα δεν τα ενοουσα οσα ελεγα γαμω το! Τωρα του αρεσουν καποιες αλλες και θελει να κανει κατι μαζι με καποια απο αυτες αλλα συνεχιζει να λεει οτι με αγαπαει!Εγω προσπαθω να μην του μιλαω πια για να του λειψω λιγο αλλα δεν βλεπω καμια διαφοραα:/ Αλλοι μου λενε να προχωρησω (που δεν ειναι και ευκολο) και αλλοι οτι πρεπει να περιμενω..να τον αφησω λιγο μονο του να σκεφτει..να ξεκουραστει και με οποια και αν ειναι θα ειναι ο ενθουσιασμος και οχι η αγαπη! Εαν εχετε καποια παρομοια εμπειρια η απλα θελετε να με διαφωτησετε, ελευθεραα!
Πήγαινε στο θέμα: τον εχασα ή οχι?? |