Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 09:56 @Sex
κ εγω πανω απο το μποξερακι τον παιζω! εμενα τα παιδια μου ειπαν να προσπαθησω να κατεβασω το πετσακι.
Πήγαινε στο θέμα: αυνατισμος
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:51 @Sex
εγω εχω ρε παιδια ομως ? ή οχι?
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:29 @Sex
επισης, η φιμωση μπορει να θεραπευτει και ΧΩΡΙΣ περιτομη?
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:28 @Sex
ναι? στην φιμωση ξερω οτι ΔΕΝ φαινεται καθολου ο βαλανος. στο google εψαξα ''φιμωση πεους'' και μου εβγαλες καποιες εικονες. με μερικες ΔΕΝ μοιαζει με αλλες ομως εχει καποια κοινα. Αλλα εγω ΔΕΝ εχω δοκιμασει να το κατεβασω (το πετσακι). Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:16 @Sex
^ ναι ομως έχω φιμωση? ή οχι? φαινεται η βαλανος οταν ειναι σε στυση, εστω και λιγο. Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 19:06 @Sex
^ Φοβόμουν. έχω πρόβλημα με την βάλανο λες εσυ; Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 18:45 @Διάφορα
Προσωπικά ΔΕΝ μ' αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ να καπνίζει μια γυναίκα. Ούτε sexy σε κάνει, ούτε τπτ. Το μόνο που σου κάνει είναι να ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ (αυτο ισχύει ΚΑΙ για τους άντρες).
Πήγαινε στο θέμα: γνώμες για κορίτσια καπνιστές
Μήνυμα στις 5/9/2012 στις 18:31 @Sex
Γειά σας παιδιά. Ας μπώ κατευθείαν στο θέμα / ψητό: Λοιπόν, απο μικρός ΔΕΝ κατέβαζα το πετσάκι μου, παρόλο που με πίεζαν οι γονείς μου να το κάνω κ μου το είχαν κάνει οι ίδοι κάποιες φορές. Απο τα 7 - 8 όμως ΔΕΝ το έχω κατεβάσει ΚΑΘΟΛΟΥ. Όπως είχα πεί, αυνανίζομαι όχι κατεβάζοντας το πετσάκι αλλά με ασυνήθιστο τρόπο αλλά ΔΕΝ νομίζω αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο (αυνανίζομαι πάνω απο το boxer - ακι). Όταν το πέος μου είναι σε στύση φαίνεται μέσα λίγο απο την βάλανος αλλά ΔΕΝ τολμάω να το κατεβάσω (δλδ φαίνεται η βάλανος έτσι λιγο χωρίς να κάνω κάτι), ούτε καν να το αγγίξω. Όταν ΔΕΝ είναι σε στύση, φυσικά ΔΕΝ φαίνεται καθόλου η βάλανος, την καλύπτει το πετσάκι. Μου είπαν όμως ότι πρέπει να κατεβάζω το πετσάκι, όταν κάνω μπάνιο και να το πλένω και αν και αρχικά φοβόμουν ότι θα πόναγε, αποφάσια να το κάνω ΚΑΙ θα το κάνω, κάποια στιγμή. Αυτό που θέλω να ροτήσω είναι έχω πρόβλημα; Και επίσης, καλό είναι να κατεβάζω το πετσάκι κ όταν αυνανίζομαι ΚΑΙ να σταματήσω να αυνανίζομαι με τον ''δικό μου τρόπο''; Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι Πρόβλημα |