Μήνυμα στις 3/12/2012 στις 22:16 @Διάφορα
ολα τα γηπεδα ειναι με πλαστικο εκτος απο 1..αν ειναι να παρω ταπες πλαστικες θα παρω οχι σιδερενιες..τελικα σχαρα ή πλαστικες ταπες για πλαστικο?
Πήγαινε στο θέμα: παπουτσια με ταπες
Μήνυμα στις 2/12/2012 στις 22:44 @Διάφορα
παιζουμε αγωνες σε πλαστικα κυριως γηπεδα και ελαχιστα με φυσικο χορταρι..τι πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα θα εχω εαν παρω παπουτσια με ταπες?
Πήγαινε στο θέμα: παπουτσια με ταπες
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 11:27 @Sex
εδω και 1 χρονο με ενα κοριτσι ειμαστε πολυ καλοι φιλοι..με αυτη μιλαμε πολυ ελευθερα για το σεξ (σε αστειο επιπεδο απο πλευρα της)..την χουφτωνω συνεχεια της πιανω τον κωλο και τα βυζια και δεν μου λεει τιποτα..κ ειναι καυλα κ της το λεω οτι ειναι καυλα οτι εχει βυζαρες κ κωλαρα κ δν αντιδραει καθολου..μου λεει και αυτη για πλακα ισως οτι θελει να κανει τατουαζ κοντα στη ρωγα καμια φορα μου λεει και καλα οτι πηγαινει για μπανιο αν θελω να παω κ εχθες μ ειπε οτι εκανε μπανιο κ κρυωνει αλλα μπορει να φταιει οτι ειναι μονο με την πετσετα κ τετοια..τελος παντων εγω θελω να την πηδηξω ή εστω να μου παρει καμια πιπα αλλα δεν της το εχω πει επειδη αμφιβαλλω αν θα θελει..πριν 2-3 μερες της ειπα εμεσως να της κανω γλυφομουνι αλλα ειπε οτι προς το παρων δεν θελει.. εσεις τι λετε να κανω? ειμαι 14 κ αυτη 15 Πήγαινε στο θέμα: πιπα κ κολλητη
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 11:10 @Sex
17χρονος εγω προσωπικα που βλεπω κοριτσια με στρινγκ μου αρεσει παρα πολυ..εδω φοραει στιρνγκ μια καθηγητρ9α 35-40 που ειναι μουναρα ομως.. eleni3396 δεν μου λες κατι καινουριο :Ρ Πήγαινε στο θέμα: καυλες κ κοριτσια
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 21:02 @Sex
αληθεια? ποσο χρονων εισαι? γτ ειχα ρωτησει κ ενα αλλο κοριτσι στην ηλικια μου κ ειπε οτι δν θα της πολυαρεσε
Πήγαινε στο θέμα: καυλες κ κοριτσια
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 20:56 @Sex
το κυριο θεμα δεν ειναι οτι θελω να την πηδηξω (που θελω) αλλα οτι μου σηκωνεται και φαινεται..αν καθοταν πανω μου θα το καταλαβαινε αμεσως..
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 20:29 @Sex
ειμαι 14..κανω παρεα με ενα κοριτσι εδω κ 1 χρονο περιπου..ειμαστε πολυ καλοι φιλοι, τν αγαπαω κ με αγαπαει (φιλικα παντα)..τελος παντων γ να μην τα πολυλογω με αυτη μιλαμε ελευθερα για το σεξ και τετοια..αυτη ειναι ωραια εχει ωραια βυζια κ κωλο κ της το λεω και την χουφτωνω κιολας..ομως εμενα μου σηκωνεται καποιες φορες που ειμαστε μαζι και προσπαθω να το κρυψω..σημερα φορουσα φορμα κ μου ειχε σηκωθει κ φαινοταν..στην αρχη προσπαθησα να ειμαι καθιστος αλλα μετα που σηκωθηκα καθισα με το 1 ποδι ανοιχτο γ να μν φαινεται πολυ αλλα παλι ισως αφαιρεθηκα κ φαινοτανε λιγο..δν ξερω αν το ειδε παντως δεν ειχε καμια διαφορα η συμπεριφορα της..τι μπορω να κανω για να μην φαινομαι καυλωμενος? και επισης σε εσας κοριτσια αρεσει να βλεπετε καποιον να εχει καυλωσει?
Μήνυμα στις 31/10/2012 στις 20:16 @Sex
1) εξαρταται..αν προλαβαινω και 2-3 φορες την ημερα 2)χυνω αρκετα και πεταγονται (υπαρχει κολπο να χυνεις περισσοτερο) 3) προτιμω ξαπλωμενος στο κρεβατι αλλα και στο pc με τσοντα 4)με το χερι 5)σε φουλ στυση 18-19 εκατοστα (ειμαι 14) 6)εξαρταται αν ειμαι μονος κ εχω ορεξη κ το ''θεμα''..συνηθως 2 φορες συνεχομενα Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |