Μήνυμα στις 5/9/2005 στις 17:57 @Διάφορα
Δεν πρόκειται να υπερασπιστω την Μύκονο. Εχει πολλα υπερ και πολλα κατά και αυτή είναι η πραγματικότητα. Λυπάμαι απλά όταν άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει εδώ χαρακτηρίζουν το νησί με βάση των ανθρωπων που το επισκεπτονται. Υπάρχουν ομοφυλόφυλοι ναι. Υπαρχουν ομως και οικογενειες.Και ζευγαρια.Και φιλοι. Υπαρχουν παραλιες για όλους και κανεις δεν σε υποχρεωνει να δεις ή να διασκεδασεις με ανθρωπους που δεν θες. Οσο για τις τιμες...Ύπαρχει η περιοδος 20/7 με 20/8 που ειναι ολα πολύ ακριβα. Υπαρχουν ομως και οι υπολοιποι μηνες που οι τιμες ειναι φυσιολογικες. Οπως πολυ σωστα ειπε ο sadentrepese όλα τα νησια είναι ωραια. Η διαθεση και η παρεα κανει την διαφορά. Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά νησιά
Μήνυμα στις 5/9/2005 στις 17:43 @Διάφορα
Δυστυχως δεν ειχα την ευκαιρια λόγω επαγγελματος να επισκεφτω άλλα νησιά και τις παραλίες τους. Ειμαι σιγουρη ότι υπάρχουν φοβερες παραλίες σε όλα τα νησια. Στην Μύκονο πάντως που δουλευω η ομορφοτερη παραλία για μενα είναι το Αγράρι. Πήγαινε στο θέμα: Την Γνώμη σας
Μήνυμα στις 14/6/2005 στις 22:00 @Διάφορα
Μιάς και ζω και εργάζομαι σε ένα πολυδιαφημιζόμενο και διάσημο νησί ,σκέφτηκα να γράψω λίγα λόγια για αυτό και ίσως να βοηθήσω κάποιον που θα ήθελε να έρθει. Μιλάω για την Μύκονο που αν και ξακουστή στο κόσμο έχει και φανατικούς πολέμιους αλλα είναι νομίζω και φοβερά παρεξηγημένο νησί απο πολλούς. Αυτό που έχει καταφέρει η Μύκονος είναι να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις διασκέδασης σε όλους.Αυτό είναι νομίζω και το κλειδί της διαχρονικότητας αυτού του νησιου. Μπορεις να βρείς παραλίες με πολύ κόσμο,δυνατή μουσική ή καυ γυμνιστες,αλλά μπορείς να βρείς και απομακρυσμένες πανέμορφες παραλίες που είναι σχετικά έρημες. Υπάρχουν νυχτερινά μαγαζιά και κλάμπ για όλα τα γούστα,..και όλες τις απαιτήσεις.. Δεν είναι όλα ρόδινα στη Μύκονο και ποτέ δεν θα το έλεγα αυτο..υπάρχει και ακρίβεια σε πολλές περιπτώσεις και κακή εξυπηρετηση και πολλά προβλήματα στους δρόμους κλπ κλπ Απλά είναι ενα πολύ όμορφο νησι με υπέροχες παραλίες και φιλόξενους ανθρώπους. Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικά νησιά
Μήνυμα στις 28/11/2003 στις 20:53 @Κλάψιμο
Έκανα στην αγάπη σου
Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 17/10/2003 στις 19:45 @Κλάψιμο
Η Αφροδίτη πιό λαμπρό λένε πώς είναι αστέρι, φαίνεται δεν σε έχουν δει μικρό μου..περιστέρι.......... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 16/10/2003 στις 16:39 @Κλάψιμο
Kάτασπρο γιασεμί και μυ - και μυ - και μυστικέ μου Αποσπερίτη πάρτε με , πάρτε με στη Κρήτη και μη και μη και μη με ρωτάτε το γιατί........ Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 14/10/2003 στις 20:45 @Κλάψιμο
Και το φεγγάρι σαν σε δεί, στέκει και δεν σαλεύει, αφού απο τα μάτια σου.. παίρνει το φώς..και φέγγει.. Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 23/9/2003 στις 10:39 @Κλάψιμο
Φυλάξου από τα χείλια μου που δίψασαν για σένα, φυλάξου από τους όρκους μου, γιατί είναι δυνατοί Χίλιες αγάπες πλήρωσα, ώσπου να ρθω σε σένα Φυλάξου απ' την αγάπη μου, γιατί είναι αληθινή... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 20/9/2003 στις 16:21 @Κλάψιμο
"Είναι γεμάτη η σκέψη μου με χρώματα δικά σου κι ας λείπει από το χάρτη μου κι η λύπη κι η χαρά σου..." Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 17/9/2003 στις 17:38 @Κλάψιμο
Poem.... Εχεις αναμφισβητητο ταλεντο και έμνευση... Keep Going......... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας |