Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 16:18 @Sex
Αν θες να τον ανάψεις εντελώς και νιώθεις άνετη με το σώμα του ξεκίνα με φιλιά και δαγκωματάκια στο λαιμό, γαργαλησέ τον με τη γλώσσα σου, ψιθύρισέ του κάτι πρόστυχο στο αυτί. Μετά μπορείς να αρχίσεις να τον χαιδεύεις στο θώρακα και να κατεβαίνεις σιγά σιγά και πιο κάτω προς τη κοιλιά και μετά να χουφτώσεις και το πέος του (αν δεν ντρέπεσαι μην μείνεις στο χούφτωμα παίξε λίγο γενικά με εκείνο το σημείο, είτε μέσα είτε έξω από το μποξεράκι του). μπορεί και εκείνος να κάνει κάτι μετά για να ανάψει εσένα
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον αναψω?
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 15:59 @Sex
τι εννοείς όταν λες όχι κι έτσι;
Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα στο αγόρι σας!
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 14:06 @Sex
δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. όπως αναφέρθηκε και πιο πριν παίζει ρόλο το πόσο λεπτή είναι η επιδερμίδα κυρίως σε όσους έχουν πολύ ανοιχτόχρωμο δέρμα. και σε μένα φαίνονται πολύ μικρές φλεβίτσες επειδή το δέρμα διαφανίζει οπότε μην ανησυχείς το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε άλλα μέρη του σώματος όπως τα πόδια πολύ συχνά.
Πήγαινε στο θέμα: Φλεβες στο στηθος
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 13:35 @Sex
όχι δεν γίνεται να μείνεις έγκυος διότι τα σπερματοζωάρια πρέπει να φτάσουν στο ωάριο για να το γονιμοποιήσουν, διαδρομή δηλαδή που είναι δύσκολη για τα σπερματοζωάρια που δεν έχουν μπει καν στον κόλπο σου, κ εφόσον λες ότι δεν χύνει τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι
Πήγαινε στο θέμα: να ανησυχισω?
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 13:23 @Sex
ίσως ο πόνος που ένιωσες ήταν επειδή δεν είχες ξαναβάλει και δεν ήσουν συνηθισμένη στο να βρίσκεται κάτι τέτοιο μέσα στον κόλπο σου. την επόμενη φορά μπορεί και να μην το καταλάβεις καθόλου, κ επίσης, δεν νομίζω ότι τα ταμπόν είναι μόνο για όσες έχουν έρθει σε ερωτική επαφή.
Πήγαινε στο θέμα: χρηση ταμπον
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 13:02 @Sex
ναι εμένα προσωπικά μου αρέσει να χουφτώνω τον πισινό του αγοριού μου και την πρώτη φορά που το έκανα έγινε εντελώς αυθόρμητα πάνω στη φάση. η αλήθεια είναι ότι δεν το έκανα και από τη πρώτη μέρα γιατί κάπως ένιωθα οπότε μπορεί και η κοπέλα σου να ντρέπεται. ένας καλός όμως τρόπος που μπορείς να τεστάρεις αν η κοπέλα σου θέλει και απλώς δεν τολμάει είναι την ώρα που κάνετε φάση να πάρεις αργά τα χέρια της και να τα μετακινήσεις εκεί που θέλεις δεν είναι κάτι κακό και το πιο σίγουρο είναι ότι θα αρέσει και σ'εκείνη και θα αφήσει εκεί τα χέρια της κι αργότερα ίσως συνηθίσει και σε αγγίζει εκεί από μόνη της!
Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα στο αγόρι σας! |