Μήνυμα στις 17/8/2013 στις 12:15 @Διασκέδαση
Θα πάω Λευκάδα για 5 μέρες με αυτοκίνητο. Που πρέπει να πάω όταν φτάσω εκεί αν έχει πάει κανείς και ξέρει κανένα καλό μέρος , ποιες είναι καλές παραλίες κτλπ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πήγαινε στο θέμα: Λευκάδα διακοπές
Μήνυμα στις 9/7/2013 στις 15:34 @Μηχανήματα
Έχω αυτό εδώ το ηχοσύστημα και αυτό το ηχοσύστημα2 . Ποιο είναι πιο καλό ; Και στο 1ο ηχοσύστημα υπάρχει ένα μαύρο καλώδιο που λέγεται rare το συνδέω στην υποδοχή rare του υπολογιστή πίσω στο κουτί και δεν ακούγονται τα ηχεία που ανήκουν σε αυτό το καλώδιο. Αντίθετα άμα βάλλω αυτό το καλώδιο στην θέση του πράσινου καλωδίου ακούγονται. Τι πρέπει να κάνω για να ακούγονται και τα 4 ηχεία( τα 2 του πράσινου καλωδίου και τα 2 του μαύρου ( rare ) ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Πήγαινε στο θέμα: Σύνδεση καλωδίων ηχείων
Μήνυμα στις 8/6/2013 στις 12:13 @Flame
Πήγαινε στο θέμα: Σαϊεντολογία
Μήνυμα στις 7/6/2013 στις 19:11 @Διάφορα
Στους βαθμούς των γραπτών στον έλεγχο γράφει και το μέσο όρο της τάξης στα γραπτά έτσι όπως έγραφε τον μέσο όρο του τμήματος στα προφορικά στα τετράμηνα;
Πήγαινε στο θέμα: Έλεγχος προόδου Α Λυκείου
Μήνυμα στις 23/5/2013 στις 12:00 @Flame
Ο αδερφός του παππού μου θεωρείται θείος μου ή παππούς μου ; Γιατί κάποιοι λένε ότι θεωρείται παππούς μου γιατί τα παιδιά του είναι θείοι μου και ξαδέρφια των γονιών μου... Έχω μπερδευτεί...
Πήγαινε στο θέμα: Συγγενείς
Μήνυμα στις 31/3/2013 στις 20:59 @Flame
Πιστεύεται ότι είναι στοιχειωμένο αυτό το σπίτι στο καλλιμάρμαρο που αναφέρεται εδώ ; το λινκ Έχει πάει κανένας σας ; Πήγαινε στο θέμα: Στοιχειωμένο σπίτι Καλιμάρμαρο
Μήνυμα στις 30/3/2013 στις 21:07 @Διάφορα
Πως γίνεται να βρω στο ίντερνετ τα ονόματα επιτυχόντων στις πανελλήνιες την χρονολογία 1985 ; Δημοσιεύονταν στην εφημερίδα της κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) ;
Πήγαινε στο θέμα: Παλιοί επιτυχόντες πανελληνίων
Μήνυμα στις 19/3/2013 στις 18:33 @Μηχανήματα
Τελικά έφταιγε το πρόγραμμα γιατί ήταν trial. Σε ευχαριστώ πάντως !
Πήγαινε στο θέμα: Μικραίνει το βίντεο όταν το μετατρέπω
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 15:51 @Μηχανήματα
Που ακριβώς είναι αυτό και έχεις να προτείνεις κανένα καλύτερο πρόγραμμα για μετατροπή μήπως φταίει αυτό; Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!
Πήγαινε στο θέμα: Μικραίνει το βίντεο όταν το μετατρέπω
Μήνυμα στις 18/3/2013 στις 15:44 @Μηχανήματα
Λοιπόν αρχικά το windows movie maker παίρνει συγκεκριμένα είδη βίντεο. Έτσι αυτό το βίντεο που θέλω να κόψω πρέπει να το μετατρέψω. Όταν το μετατρέπω με το xilosoft video converter από εκεί που είναι 5' σε δειάρκεια κατεβαίνει στα 3'. Τι πρέπει / μπορώ να κάνω ; Ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Μικραίνει το βίντεο όταν το μετατρέπω |