Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 15:19 @Sex
Μια χαρά είσαι. Κι εγώ πάνω-κάτω τόσο τον έχω...
Πήγαινε στο θέμα: με στυση και χωρις
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 15:14 @Μηχανήματα
Πάρε τα 2 πεντόκιλα που σκέφτεσαι, για ένα κορίτσι στην εφηβεία μέσου βάρους και ύψους είναι μια χαρά...
Πήγαινε στο θέμα: Τί βαράκια να πάρω?
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 14:38 @Sex
Μπράβο φίλε, και εις ανώτερα!
Πήγαινε στο θέμα: Με ποιές ελληνίδες διάσημες έχετς χύσει;;
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 10:23 @Ftou.gr admin
Όπως είπε και ο Freeze, με την πρώτη εγγραφή σου είχες αποδεχτεί αυτόν τον όρο (μαζί με τους υπόλοιπους). Οπότε, μη ζητάς εξηγήσεις για όλα. Υποτίθεται ότι πριν γίνεις μέλος έχεις διαβάσει τους όρους χρήσης και ότι με την εγγραφή σου, δηλώνεις ότι τους αποδέχεσαι. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν δεις και αυτό το account να παίρνει ban...
Πήγαινε στο θέμα: ban ,λογος
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 08:51 @Διασκέδαση
4 με 6 λογικό μου φαίνεται. Τώρα, αν γίνει και κανένα "θαύμα" και πάρουμε 7 ή 8, δε θα μας έρθει και άσχημα...
Πήγαινε στο θέμα: Η Ελλάδα στους Ολυμπιακους
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 17:34 @Flame
Συμφωνώ μαζί σου, δε χρειάζεται άλλη απλοποίηση. Αυτήν τη γλώσσα μάθαμε, με αυτή θέλουμε να επικοινωνούμε...
Πήγαινε στο θέμα: Και άλλη απλοποίηση Ελληνικής Γλώσσας
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 16:30 @Διάφορα
Στην κατηγορία των ιδανικών είσαι, κρίνοντας με τον Δείκτη Μάζας Σώματος.
Πήγαινε στο θέμα: ιδανικο βαρος
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 16:27 @Διασκέδαση
Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για τις Samsung. Οι Phillips είναι σχετικά καλές, αλλά αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι LG. Σε καμία περίπτωση, δε θα σου πρότεινα τη Sony... από αυτήν είναι καλύτερο να μην έχεις τηλεόραση. Και οι Panasonic, είναι πολύ καλές, οι μόνες που μπορούν να κάνουν τις LG να μη μοιάζουν σαν ένα όνειρο... Έχουμε και λέμε, λοιπόν: 1. LG 2. Panasonic 3. Phillips 4. Samsung 5. Sony Για μένα, η λίστα πάει κάπως έτσι. Ελπίζω, ό,τι και να πάρεις, να μην το μετανιώσεις. Πήγαινε στο θέμα: Τηλεόραση
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 15:11 @Διασκέδαση
Ούτε εγώ είμαι πολύ φαν της Formula 1, αλλά η γνώμη μου είναι ότι για την πρώτη θέση τα φαβορί είναι ο Φέτελ και ο Αλόνσο. Βλέπω νίκη του Φέτελ, αλλά όχι με καμιά τεράστια διαφορά...
Πήγαινε στο θέμα: Grand Prix
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 16:36 @Διασκέδαση
Αυτή τη στιγμή ακούω το εκπληκτικό, το μοναδικό κι επίκαιρο Money money money από τους Abba.
Πήγαινε στο θέμα: Τί μουσική ακούτε τώρα; |