Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 12:21 @Sex
Μεγαλε εαν την πεζεις πολλες πολλες φορες καποια στιγμη θα χρειαστει ξεκουραση!! Εκτος και αν δεν ειναι αυτο!! Εαν την εχεις πεξει πολλες φορες κανονισε εσυ συμφωνα με οσες την εχεις πεξει, καποσες μερουλες ξεκουρασεις!! Αν παλι δεν ειναι αυτη η περιπτωση κρατα την απαντηση σαν συμβουλη στην περιπτωση που το παθεις!! Οπως λεω " αστο να γεμισει" ;)
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα - πλς βοήθεια!!
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 00:36 @Sex
Βαλε τα προκαταρκτικα και εισαι μεσα!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για μαλακια-αντοχη
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 00:16 @Sex
Υπενθυμιζω οτι εχω απεκτησει τρελες αντοχες!! Απλα οσο να ναι ενα θηλυκο σε αναβει Πολυ πιο τρελα απο ενα χερι και αυτο μπορει να εχει δυσαρεστα αποτελεσματα!! Περιμενς απαντησεις με τις γνωμες σας !!!!
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 00:14 @Sex
Πριν απο ποσες ωρες ειναι καλο να τραβηξεις μαλακια ωστε οταν ερθει η κοπελα σου να εισαι ολυμπιονικης ? Εχω αυξηση κατα Παρα πολλη την αντοχη μου απλα οταν θα ερθει εγς θα εχω να κανς να την δω 21 περιπου μερες!! Εεε οσο να ναι φοβαμαι την αγχοθω και χυσω γρηγορα και γιαυτο σκεφτομαι να τραβηξω μαλακια!! Απο την αλλη σκεφτομαι οτι μπορει να μην μου σηκωνεται αλλα λεω οχι γιατι θα εχω να την δω τοσο καιρο που θα αναψω Τρελα!! Εσεις τι λετε??
Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 00:09 @Sex
Τι εννοεις να μην εχει παρει αερα ??
Πήγαινε στο θέμα: τοποθετηση προφυλακτικου
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 20:57 @Sex
Παιδες χρειαζομαυ βοηθεια.... !!!! Πως φορανε ενα προφυλακτικο και τι πρεπει να ελενχο για να δω εαν ειναι οκ ? Χρειαζομαι καποιες καλες απαντησεις σας παρακαλω!!!!
Πήγαινε στο θέμα: τοποθετηση προφυλακτικου
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 20:47 @Sex
Μερικες φορες ομως πρεπει να χυνεις γιατι η επιθυμια γινεται τοσο εντονη που την επομενη φορα υποσηνειδητα ή και οχι δεν κρατιεσαι!!!!! Σωστα ?
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 20:44 @Sex
Ευχαριστω ολους!! Ασχετο αλλα αποφασησα πως το καλυτερο πριν ερθει η γκομενα ειναι μια τελειωμενη μαλακια με οση διαρκεια μπορεις να της δωσεις!! Να στε καλα ολου παιδες !!
Πήγαινε στο θέμα: Ερώτηση
Μήνυμα στις 30/7/2012 στις 11:57 @Sex
Παιδες ειναι καλυτερο για να αυξησω την αντοχη να χυνω? ή να το αφηνω πριν χυσω !!! Το λεω αυτο γιατι εαν εχεισ κανονικα λεπτα πεξιματος και χυσεις, την επομενη φορα θελεις πιο πολυ!! Εσεις τι λετε?? Θελω γνωμες απο οσους το περισσοτερο γινεται!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για μαλακια-αντοχη |