Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 14:28 @Sex
πως ξεντυνεστε στην παραλια αν δεν εχει ειδικο χωρο?εγω φορουσα μια πετσετα απλα ειμαι αρκετα ψηλος και η πετσετα ηταν αρκετα μικρη για το υψος μου και μαλλον φανηκε το πουλι μου γιαιτ ειδα κατι κοριτσια να εχουν καρφωμενα τα ματια τους πανω μου.δεν ντρεπομαι ιδιαιτερα αφου σκεφτοαμι να κανω και γυμνισμο ομως μεχρι να το επιχειρησω εχω αναστολες
Πήγαινε στο θέμα: γδυσιμο-ντυσιμο παραλια
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 16:22 @Sex
εχετε κανει γυμνισμο?σκεφτομαι να κανω αλλα δεν ξερω πως θα ειναι αυτη η εμπειρια?αν μου σηκωθει και με δει ολοι η παραλια?
Πήγαινε στο θέμα: γυμνισμος
Μήνυμα στις 23/7/2012 στις 00:36 @Κλάψιμο
ο μεγαλος δηλαδη ποσο την εχει και κοροιδευει τον αλλο μπροστα σε κοσμο?πες στον αδερφο σου να μην ανησυχει γιατι οπως λες ειναι 12 χρονων και ειναι λογικο να την εχει μικρη.
Πήγαινε στο θέμα: τον έκανε ρεζίλι και κλαίει
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 18:01 @Sex
για την παπαβασιλειου
Πήγαινε στο θέμα: Ελληνίδες celebirities
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 12:12 @Θ. Κλημεντίνη
τι εννοεις ακριβως οτι σε ξεζουμισε?ολοκληρωσατε,σου πηρε πιπα?
Πήγαινε στο θέμα: 18 τι να κανω
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 16:33 @Sex
ειμαι 18 χρονων και τον τελευταιο καιρο εχω συνεχως στυση.μου σηκωνεται αμεσως.τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: στυση εφηβεια
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:22 @Sex
ποσο χρονων ειναι τα αδερφια σου?θα ελεγα οτι τα αδερφια δεν ειναι τοσο ωραιο να κανουν τετοια πραγματα.καλυτερα συγκρινε την με φιλους σου.αν θελεις οποσδηποτε ομως ειναι καλη η συμβουλη να τους κοροιδεψεις για να σου πουν.αλλιως προσπαθησε να τους δεις στο μπανιο η πιο ευκολα καντο οταν βλεπετε τσοντα ξεκινωντας εσυ να τραβας μαλ@ακια
Πήγαινε στο θέμα: αδέρφια |