Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 12:55 @Sex
πως ηταν το αγορι σας με το ποιο το κανατε πρωτη φορα?ομορφος,γυμνασμενος,προικισμενος,καλος χρακτηρας,σας φερθηκε καλα πονεσατε?
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα αγορι
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 10:44 @Sex
του ακανα μπανιο.τον σαπουνισα παντου,ευτυχως ηταν ξυρισμενος,του εριχνα νερο.μετα σκουπιστηκε μονος του και τον βοηθησα να βαλλει το μποξερακι
Πήγαινε στο θέμα: αδερφος ολογυμνος
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 20:14 @Sex
προσεξε να εχεις πολυ κοντα νυχια γιατι εγω οταν ειχα βαλλει στο δικο μου ενω δεν ηθελε με τα χιλια ζορια δεν ειχα κοντα νυχια.επισης του εβαλα δαχτυλο τοσο βαθια χωρις να το θελω με αποτελεσματα να ποναει αφανταστα,δυο μετρα αντρας να ειναι ετοιμος να κλαψει και το χειροτερο να βγαλει αιμα.προσοχη.καντο οσο πιο γλυκα μπορεις
Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 16:52 @Sex
ομως δεν μπορει να κουνηθει
Πήγαινε στο θέμα: αδερφος ολογυμνος
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 16:51 @Sex
μαλλον ο μιτσαρας εννοει οτι οι ανδρες με περιτομη χανουν πιο δυσκολα τη στυση τους και οτι εφοσον τον ειδες γυμνο πως γινεται να μην καταλαβες αν εχει περιτομη.για να σε βοηθησω.αν δεν ειναι σε στυση και βλεπεις το καφαλακι εχει περιτομη.γενικα περιτομη εχει αν δεν εχει δερματακι και βλεπεις κατευθειαν τη βαλανο.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 16:29 @Sex
παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας.ο αδερφος μου ειναι 17 χρονων και παιζει ποδοσφαιρικη ομαδα.χθες ομως τραυματιστηκε,χτυπησε το ποδι του και δεν μπορει να κουνηθει.το θεμα ειναι οτι οσο καιρο ειναι ετσι θα πρεπει καποιος να τον κανει μπανιο.ο πατερας λειπει σε δουλειες και δεν θελει ουτε να ακουσει να τον κανει μπανιο η μανα μας.οποτε ο κληρος πεφτει σε εμενα.εγω δεν εχω προβλημα αλλα πιστευω οτι θα ντραπει αν τον δω ολογυμνο αν και δεχτηκε.να ριχνω απλα νερο με το πιστολακι η να του τριψω και καποιες περιοχες κωλο,πουλι?
Πήγαινε στο θέμα: αδερφος ολογυμνος |