Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 07:13 @Sex
κ εγω χουφτωνω το αγορι μου!!!ειδικα την ωρα του στοματικου τρελαινεται!!!
Πήγαινε στο θέμα: Χουφτωμα στο αγόρι σας!
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 06:30 @Sex
τυχερες οι φιλες σου :P ειδες ολα για τη φιλια!!να σε βοηθησουν ηθελαν!!!συμφωνω παντως πως ειναι ενα απο τα καλυτερα προκαταρτικα
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στη γυναικα
Μήνυμα στις 22/8/2012 στις 06:26 @Sex
εε δεν νομιζω πως υπαρχουν κριτηρια για εναν λαιμο..απλα να ειναι απαλος,να μην ειναι χοντρος κ να ειναι κ σχετικα μακρυς...απλα τα φιλια στο λαιμο τρελαινουν κ εμενα κ το αγορι μου...κ το θεωρω πολυ σεξυ κ να με φιλανε εκει αλλα κ να φιλαω και να γλειφω..
Πήγαινε στο θέμα: σεξυ σημειο!!!
Μήνυμα στις 17/8/2012 στις 06:00 @Sex
επομενως οι αποψεις διιστανται.. :P εμενα αυτα που μου αρεσουν στο αγορι ειναι ο κωλος να ειναι λιγο γυμνασμενος γενικα κ ο λαιμος!!!
Μήνυμα στις 16/8/2012 στις 03:02 @Sex
γεια σας ρε παιδια!!!για πειτε ποιο σημειο στο γυναικειο/αντρικο σωμα σας αναβει πιο πολυ ...
Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 04:19 @Sex
μπραβο αγορια γιατι υπαρχουν και αρκετοι που το θεωρουν ταμπου η δεν ξερω τι αλλο κ μας αφηνουν ανικανοποιητες ενω εμεις θεωρειται αυτονοητο πως πρεπει να κανουμε στοματικο...εγω ειμαι 19
Μήνυμα στις 23/7/2012 στις 04:28 @Sex
οταν βλεπεις την κοπελα να ειναι ετοιμη να τελειωσει κ οτι το απολαμβανει πολυ η εαν αναστεναζει μπορεις να σταματησεις λιγο να βαλεις λιγο δαχτυλο και να συνεχισεις μετα
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 02:42 @Sex
κανα 15 με 20 λεπτο ...
Μήνυμα στις 21/7/2012 στις 04:00 @Sex
αντεχω αντεχω..ναι σαφως ειναι πολυ ωραιο και ηδονικο το να σε φιλαει το αγορι σε ολο το σωμα και να καταληγει εκει...αλλα και η 69 εχει τη χαρη της γιατι και οι 2 βρισκονται στην απολυτη ηδονη κ εαν ο ρυθμος συμβαδισει ειναι κατι το μοναδικο!!
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στη γυναικα |