Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 20:01 @Sex
οχι μονο να μου τον πιασει...ακομα και αν μου τριβεται παλι μου ερχεται να χυσω...δεν το ειχα παλια αυτο το προβλημα... Φιλε blue eyes πως το ξεπερασες? Δοκιμασα αυτο με την μαλακια αλλα αμα μου ερθει να χυσω και να σταματησω...αμα ξαναξεκινισω με 2 ανεβοκατεβασματα μου ξαναρχεται! Αμα μου ερθει να χυσω δεν μπορω να το ελεγξω! Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω σε κλασματα
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 13:22 @Sex
Σιγουρα θα εχει αναρτηθει παρομοιο ποστ αλλα μου ειναι δυσκολο να το βρω. Ειμαι 17 και δεν εχω προβλημα με τα κοριτσια. Ειχα αρκετες γκομενες απο μικροσ. Αλλα τον τελευταιο χρονο παρουσιαζω ενα προβλημα. Μολις καποια μου τριφτει λιγο στον πουτσο μου...ακομα και πανω απο το παντελονι ειμαι ετοιμοσ να χυσω (το εχω παθει και κανα 2 φορεσ και μαλιστα συνεχομενα) Τις προαλλες ημουν με μια γκομενα και μου τον επαιζε πανω απο το μποξερακι για 30 δευτερα και μου ηρθε να χυσω τοσο πολυ που κατεβασα το μποξερακι και την εβαλα να πιασει τον πουτσο μου για να μην χυσω το βρακι μου και γινω ρεζιλι... Μια αλλη φορα που πηγα να γαμησω μολις εβαλα την καποτα εχυσα απο την πιεση. Τωρα ειμαι με μια πολυ προχορημενη και θελω να πηδηξω αλλα φοβαμαι πωσ παλι μολις βαλω την καποτα θα εκραγω! Και αν παλι μπει η καποτα και αρχισω να γαμαω ποσο θα κρατησω?? 10-20 δευτερολεπτα? HELP PLEASE Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω σε κλασματα |