Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 12:01 @Sex
μηπως φορας σφιχτο σλιπακι,μποξερακι και σε σφιγγει?
Πήγαινε στο θέμα: Περιοχη διπλα απο πεος
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 02:06 @Sex
βασικα οχι οτι εχει τοση σημασια αλλα πως γινεται να μην ξερεις αν εκανε περιτομη?
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:45 @Sex
κοβε τις τριχες στα αρχιδα που προεξεχουν με ψαλιδι και μετα παρε ξυραφακι.ετσι ξυριζομαι απο 15 χρονων 3 χρονια τωρα και δεν εχω τιποτα.στην αρχη εβγαζα κι εγω κοκκινιλες αλλα πλεον δεν εχω τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:08 @Sex
ειμαι αθλητης πολο και ετσι ξυριζομαι εντελως.αρχικα δεν ηθελα αλλα αρχισα καθως λογω της τριβης πονουσα.το θεωρειτε αδερφιστικο να ξυριζεται καποιος οταν ειναι 18 χρονων και ειδικα στον κωλο?και οι συναθλητες μου πους βλεπω στα αποδυτηρια κανουν το ιδιο.προσφατα τα εφτιαξα με μια κοπελα και λεω να προχωρησουμε δεν ξερω ομως πως θα αντιδρασει βλεποντας με
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πουλιου και κωλου
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 19:09 @Sex
οχι αλλα πιστευω οτι δεν θα προσφερει ηδονη.σε εμας το πεος ειναι αυτο που το αγγιγμα του μας τρελαινει
Πήγαινε στο θέμα: δάχτυλο
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 19:00 @Sex
γιοβανι μηπως εισαι παρθενος γιατι και εγω που δεν εχω ολοκληρωσει ακομα εχω παρομοιο προβλημα.δηλαδη με το που στο πιανει χυνεις?τον τελευταιο καιρο υποφερω απο αυτο ακομη κι οταν αυνανιζομαι χυνω γρηγορα ενω πριν κρατουσα πολλα λεπτα?μηπως εχουμε προωρη εκσπερματιση?
Πήγαινε στο θέμα: Τελειωνω σε κλασματα
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 17:45 @Sex
καντου το οταν κοιμαται χαχα
Πήγαινε στο θέμα: ειναι παντα γκαυλωμενος
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 14:54 @Sex
μπορω να κανω κατι για να το περιορισω?
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος προβλημα
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 14:22 @Sex
αμα τους βαλλεις δαχτυλο αφου δεν θελει μετα θα σε ξεκολιασει.σχετικα με το οτι του σηκωνεται αμεσως ποσο χρονων ειναι και εχει σεξουλικες εμπειριες?γιατι αν ειναι παρθενος ειναι απολυτα φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: ειναι παντα γκαυλωμενος
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 12:54 @Sex
απαντηστε μου καποιος.σας εχει τυχει ποτε?να ανησυχω?
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος προβλημα |