Μήνυμα στις 14/8/2012 στις 01:22 @Sex
Αλλες γνωμες παιδια??
Πήγαινε στο θέμα: τι λετε την ωρα του σεξ?
Μήνυμα στις 11/8/2012 στις 16:33 @Sex
Ρε παιδια ηθελα μερικες ιδεες για το τι λετε την ωρα του σεξ στις κοπελες σας που ως γνωστον ειναι ''ακουστικοι τυποι'' εκεινη την ωρα! κυριως απο αγορια και τι σας αρεσει να σας λενε ωστε να ''φτιαχνεστε'' περισσοτερο! Κ για κοπελες επισης τι λετε και τι σας λενε τα αγορια σας γιατι σε εμας πεφτει πολυ μουγκα ρε παιδια και δεν ειναι καθολου ωραια αυτη η κατασταση!! ;)
Πήγαινε στο θέμα: τι λετε την ωρα του σεξ?
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 23:56 @Sex
Α οκ! Αν ειναι ετσι τοτε δεν εχει κανει γιατι ακομα κ οταν δεν ειναι σε στυση δεν βλεπεις κατευθειαν τη βαλανο...αλλα εκτος αυτου εφοσον απ οτι εχω ακουσει κ εγω οσοι εχουν κανει χανουν πιο δυσκολα τη στυση τους δεν θα ειχαμε τετοιο θεμα! Εσυ helenaki μηπως εχεις να προτεινεις κατι που θα μπορουσα να κανω ωστε να νιωσει πιο ανετα και να μην το παθαινει πλεον αυτο? γιατι μεχρι πριν την διεισδυση ολα ειναι οκ δεν εχει θεμα και η στυση του ειναι πολυ σκληρη αλλα μετα δεν ξερω γιατι το παθαινει αυτο...κατι αλλο που θα ειχατε να προτεινετε??
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 16:42 @Sex
Δεν εχει τυχει απλα να το συζητησουμε γιατι δεν νομιζω οτι παιζει και τοσο ρολο αλλα λογικα θα ειχε αναφερει κατι τετοιο αν ειχε γινει οποτε δεν νομιζω να εχει κανει...γιατι παιζει καποιο ρολο αυτο στο οτι χανει τη στυση του πριν την διεισδυση?
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 01:58 @Sex
Καμια αλλη γνωμη παιδια?? η κατι αλλο που θα ειχατε να προτεινετε??
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 18:08 @Sex
Περιτομη δεν ξερω αν εχει η οχι..αλλα ξερω γω...βασικα αποφευγει να μιλαει για αυτο το θεμα συνηθως οσα μου εχει πει ηταν επειδη τον ρωτησα εγω και οταν τον ειχα ρωτησει αν εχει δοκιμασει ''ολους τους τροπους'' μου ειπε ναι αλλα οτι δεν ξερει και πολλα πανω στο ''αθλημα'' γιατι ειχε γινει αλλη μια φορα πιο πριν με 1 κοπελα αλλα οχι πολλα πραγματα...βεβαια δεν το αποκλειω να μου εχει πει κ ψεματα γιατι ειναι κ μεγαλυτερος μου και λογικα οταν ειπα κ εγω οτι το εχω ξανα κανει οταν πηγαμε να κανουμε κατι μπορει να το ειπε και ετσι αλλα και παλι πως να το ξερω? δεν υπαρχει τροπος να το καταλαβω αλλιως αν το εχει ξανα κανει η οχι θελω να πω δεν φαινεται απο πουθενα οπως σε εμας!Κ εγω απ το αγχος υποθετω οτι ειναι και δεν ξερω για ποιο λογο αγχωνεται και τι αλλο να κανω για να νοιωσει πιο ανετα και να το ξεπερασει!
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 17:57 @Sex
Δεν νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη ιδεα να το κανετε καπου εξω η οπουδηποτε οπως λες και δεν ειναι και ευκολο να δεχτει κυριως εκεινη επειδη θα ειναι κ η πρωτη σας φορα και για τους 2 θα ηταν προτιμοτερο να πατε σε καποιο σπιτι να εισαστε πιο ανετα να μην εχετε και αγχος γιατι θα υπαρχει που θα υπαρχει μιας και ειναι κ η πρωτη φορα να εχετε και χρονο μπροστα σας και μετα θα εχετε χρονο να το κανετε οπου αλλου θελετε αλλα για την πρωτη φορα κυριως δεν θα στο συνιστουσα...
Πήγαινε στο θέμα: θελω να το κανω οπουδιποτε
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 17:46 @Sex
Τα κιλα δεν ειναι σιγουρα το θεμα γιατι αθλειται κιολας και δεν καπνιζει για να ριξουμε εκει ευθυνες γι αυτο μου φαινεται κ εμενα περιεργο..οσο για το προφυλακτικο τα durex τα κανονικα παιρνουμε και επειδη σχεδον παντα του το βαζω εγω πριν γινει κατι μια χαρα του εφαρμοζει οταν το βαζω δεν φαινεται να τον σφιγγει αλλα ουτε και εκεινος μου εχει πει κατι τετοιο..
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 16:57 @Sex
Του το εχω ξεκαθαρισει οτι δεν με ενοχλει αυτο μεχρι που του ειπα οτι και τιποτα να μην γινει γενικα δεν με πειραζει γιατι τον αγαπαω και δεν με νοιαζει αυτο! Οσο για τα προκαταρκτικα που κανουμε πιστευω πως επαρκουν γιατι αλλες φορες τον εχω αφησει να παρει εκεινος περισσοτερες πρωτοβουλιες και αλλες το αντιθετο μηπως ειναι αυτο το θεμα για να τον κανω να νοιωσει πιο ανετα αλλα και παλι τιποτα! Και για να ζητησουμε τη βοηθεια καποιου ειδικου δεν θελω να του το προτεινω γιατι εκτος του οτι ειναι πολυ νωρις ακομα πιστευω πως αν του το πω θα τον κομπλαρω πολυ περισσοτερο οποτε δεν θελω ακομα τουλαχιστον! Πειτε μου και αλλες γνωμες? Κατι αλλο που θα προτεινατε να κανω η παρομοια περιστατικα που σας εχουν τυχει και πως κ αν τα ξεπερασατε!
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 16:49 @Sex
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργια στο forum αλλα απο οσα εχω διαβασει ως guest μπορω να πω οτι οι απαντησεις ηταν σαφεστατες! Ετσι λοιπον αποφασισα κ εγω με τη σειρα μου να γραψω για ενα θεμα που εχουμε τελευταια με το αγορι μου για να ακουσω καποιες γνωμες αλλα και καποιες συμβουλες για βελτιωση! Αρχικα με το αγορι μου ειμαστε περιπου 2 μηνες μαζι και προσφατα αποφασισαμε να ολοκληρωσουμε τη σχεση μας το ειχαμε ξανα κανει βεβαια και οι 2 πιο πριν! Το θεμα ειναι οτι οσες φορες εχουμε παει να ολοκληρωσουμε ενω αρχικα εχει πολυ καλη στυση οταν ερχεται η ωρα της δυεισδυσης την χανει τελειως! Μου εχει πει οτι δεν φταιω εγω για αυτο αλλα μπορει να αγχωνεται για διαφορα θεματα! Ετσι οσες φορεσ και να εχουμε προσπαθησει ακομα δεν τα εχουμε καταφερει! Μου αρεσει παρα πολυ και ειμαστε παρα πολυ καλα γενικα αλλα εχουμε αυτο το θεμα και δεν μπορω να τον βλεπω χαλια για αυτο το θεμα! Του ειπα οτι δεν πειραζει και οτι θα ξανα προσπαθησουμε κ αλλες φορες και με ρωταγε αν ξανα παθει το ιδιο μηπως ξενερωσω και τετοια! Τεσπα θελω να ακουσω καποιες γνωμες για ποιο λογο πιστευεται οτι συμβαινει αυτο, αν εχετε παθει κατι παρομοιο και τροπους για να το ξεπερασουμε! τnx προκαταβολικα!
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση |