Μήνυμα στις 17/1/2013 στις 14:43 @Κλάψιμο
Νομιζω την εξεταση την λενε δια οισοφαγικο υπερηχογραφημα ποναει ? Θε την βοηθεια σας πλζζ !!! Ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: φύσημα.
Μήνυμα στις 17/1/2013 στις 13:53 @Κλάψιμο
Γειά σας παιδια ! θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό. πρώτα θέλω να σας πω ότι είμαι 16 χρονών και πηγαίνω στίβο εδώ και 2 χρόνια. μέχρι την ηλικία τον 14 με 15 δεν μου εμφανίστηκε κανένα πρόβλημα. φέτος πηγα να κάνω γενικές εξετάσεις λόγω των αγώνων. και μου βρήκαν ότι εχω φύσημα στέλνοντας με μετά σε καρδιολόγο για περεταίρω εξετασεις. αφού έκανα υπερηχο ο γιατρος μου ειπε οτι το ακουει αλλα καποιες φορες το βλεπει και αλλες οχι τοσο καλα.. μου ειπε ότι είναι μικρό και ότι μπορεί να. μην είναι και τίποτα και με βάζει σε μια άλλη διαδικασία. να παω σε νοσοκομείο. μας να μου κάνουν υπέρηχο από τον οισοφαγο. μη το λέω και λάθος δεν ξέρω πως λέγεται ακριβός. και μου λέει ότι είναι δύσκολο να το κάνω σε τέτοια ηλικία που είμαι και ότι το ποιο πιθανό είναι να μην βρούμε κάτι. ήθελα λοιπόν να καταλήξω στο ότι δεν θέλω να κάνω αυτή την εξέταση. και θα παω σε έναν άλλο καρδιολόγο για 2η γνώμη. θέλω να μου πείτε τι να κάνω αν όντως χρειάζεται η αν κλείνει το φύσημα μετά από κάποιο καιρό. λέτε να εχω κάτι ; θέλω την βοήθειά σας παιδιά και αν είναι κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω γι'αυτό το θέμα θα ήθελα την βοήθεια του ! δ Πήγαινε στο θέμα: φύσημα.
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 19:16 @Sex
σεξ***
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο ειναι το ιδανικο μεγεθος του πεους..
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 19:15 @Sex
δεν ξερω να ειμαι και ακριβης.. εγινε οταν εγω τον κοροιδευα και καναμε ενα παιχνιδακι πριν το σαξ.. και το πεος του σε στηση και οταν ξαπλωνει ειναι πανω απο τον αφαλο του... Υπερβολικο λετε ? ειναι κακο αυτο ?
Μήνυμα στις 2/10/2012 στις 18:31 @Sex
μπορειτε να μ πειτε ποιο ειναι το φυσιολογικο μεγεθος του πεους των ανδρων ? Εχω ακουσει πως μεσο ορο στην ελλαδα ειναι 14 εκατοστα.. θελω λοιπον να σας πω οτι του αγοριου μου ειναι περιπου 23 εκ... :/ δλδ 23 εκ. σε στηση... θεωρειετε οτι ειναι υπερβολικο... ?
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 22:45 @Sex
Ευχαριστω πλ μ εφυγε ενα βαρος... ααα και συγνωμη για τα ορθογραφικα απο την βιασυνη μ... θελω κι αλλες γνωμες αν δεν σας πειραζει... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩ ... Πήγαινε στο θέμα: Παιδιαααα !! βοηθεια πλζζ !!
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 22:27 @Sex
Γεια σας και παλι.. καταρχας θελω να σας πω οτι ειμαι 16 στα 17.. και ειμαι μ ενα παιδι 2 χρονια μεγαλυτερο μ.. η μαμα μ ξερει για την σχεση μας αλλα ο μπαμπας μ οχι.. μ εχουν λιγο στην καταπιεση... εγω θελω να κανω κτ για το αγορι μ γτ μονο αυτος κανει πραγματα για μενα.. σκεφτικα λοιπον να παω να τν δω γτ αυτος μενει πλ μακρυα μ .. κανονισσα με τις φιλες μ να παμε βολτα και μετα να παω να κοιμηθω σε μια φιλη μ αλλα εγω θα παω να κοιμηθω σ αυτον.. οι γονεις μ δεν εχουν ουτε τα τηλ τους σπιτιου της ουτε του κινητου της οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να την παρουν και μονο η μαμα μ ξερει το σπιτι της αλλα δεν θυματε ακριβος π ειναι.. εσεις τι λετε να το κανω ?? να παω σ 'αυτον ? και να γυρισω νορις το πρωι ? ειναι αναγκη γτ φοβαμαι πλ και πλησιαζουν οι μερες !!! :((( Πήγαινε στο θέμα: Παιδιαααα !! βοηθεια πλζζ !!
Μήνυμα στις 10/9/2012 στις 18:36 @Sex
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τελειωσει μια κοπελα ?
Μήνυμα στις 9/9/2012 στις 19:08 @Sex
γεια σας παιδιααα !!! προσφατα ολοκληρωσα με ενα παιδι και μαλλον θα το παμε για κατι πιο σοβαρο.. εχουμε κανει σεξ 5 - 6 φορες.. αλλα δεν εχω τελειωσει ακομα.. εχω ρωτησει αρκετες ξαδερφες μου και μου εχουν πει οτι ειναι φυσιολογικο γτ ειναι ακομα αρχη αλλα τι πρεπει να κανω για να τελειωσω ??
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τελειωσει μια κοπελα ?
Μήνυμα στις 16/7/2012 στις 13:32 @Θ. Κλημεντίνη
χαχαχαχαχα... οκ θα το εφαρμοσω.. ;) ευχαριστω για τις συμβουλες παντως..
Πήγαινε στο θέμα: γλωσσοφιλο η αλλιως γαλλικο φιλι |