Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 11:42 @Sex
παιδες την ξυρισα!η ηβικη περιοχη καθαρισε τελειως.αφησα λιγες τριχες στη βαση του πεους γιατι φοβηθηκα μην κοπω.κατω απο το πεος εχω τριχες αλλα δεν τις ξυρισα ακομα το πεος φαινεται πολυ πιο ωραιο και καθαρο ομως εχω αρκετες τριχες στα μπουτια και δεν ξερω αμα ειναι τοσο ωραιο
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 22:59 @Sex
χυσατε ποτε για καθηγητρια σας?
Πήγαινε στο θέμα: καθηγητρια φαντασιωση
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 20:02 @Sex
θα κανω μια χαζη ερωτηση αλλα ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν φορανε προφυλακτικο αφου μπορει να κολλησουν αφροδισια νοσηματα η και ειντς
Πήγαινε στο θέμα: τσοντες
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 19:36 @Sex
για τους λογους που εξηγησα σε αλλο ποστ θελω να ξυριστω.βοηθηστε με.να ξυριστω εντελως η να αφησω μερικες τριχες στην ηβικη περιοχη?ο αφρος για το προσωπο κανει?αν εχω φαγουρ;α τι να βαλλω?
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 17:21 @Sex
λεω να ξυριστω τελειως αφου ολοι το κανουν με ξυραφακι γιατι δεν εψχ μηχανη.ο αφρος για τα γεννια κανει?μετα αμα εχω φαγουρα τι να βαλλω?
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος σε εξετασεις
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 16:25 @Sex
τα κολλητα ομως δεν σφιγγουν το πεος?εχω ακουσει οτι μπορει να προκαλεσουν στειροτητα
Πήγαινε στο θέμα: μποξερακι vs σλιπακι
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 15:44 @Sex
παιδες τι προτιματε να φορατε?εγω χρονια ειμαι σε ομαδα ποδοσφαιρου και προτιμω τα σλιπακια γιατι ειανι πιο βολικα και ιδιαιτερα στους αγωνες.οι φιλοι μου ομως προτιμουν κολλητα μποξερακια
Πήγαινε στο θέμα: μποξερακι vs σλιπακι
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 15:11 @Sex
παλιοτερα ειχα ξυριστει ομως δεν αρεσε στην κοπελα μου και γι αυτο το σταματησα.
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος σε εξετασεις
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 14:57 @Sex
να κανετε μπανιο χωρις μαγιο.και μετα καντε το στην αμμουδια.καλο θα ηταν να παρετε καμια ψαθα,πετσετα γιατι τα γεννητικα σας οργανα μπορει να παθουν καμια μολυνση απο την αμμο.μες στο νερο απλα κολυμπηστε και φιληθειτε για να μην εχετε κανενα απροοπτο ατυχημα και τρεχετε
Πήγαινε στο θέμα: δωστε μου γνωμη |