Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 21:17 @Κλάψιμο
να σου πω κατι ρε?εισαι μεγιστο μαλακομπουκωμα.ο πονος του αλλου δεν ειναι για γελια ρε ζωο!ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΟΥ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΚΑΛΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΦΤΟΥ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ!
Πήγαινε στο θέμα: οταν σου κλεινουν ολους τους δρομους! ! !
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 18:53 @Κλάψιμο
οχι ρε δεν αφηνω τιποτα ησυχο!με τσακισε,και θα τον τσακισω!τελος!και εδω μεσα μπηκα για παρηγορια,οχι να μου τη λετε!γαμω την κολοανθρωποτητα σας γαμω!σας βαρεθηκα ολους γιατι ειστε ολοι αναισθητα ζωα.αει σιχτιρι!μακαρι να χαθειτε ολοι!αχρηστοι!
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 16:57 @Κλάψιμο
τεχνη δεν ειναι να αγαπας ειναι να σε αγαπανε να κανεις τις σκληρες καρδιες για σενα να πονανε!εσεις οι αντρες τα διαγραφετε ολα με το ετσι θελω,και εχετε και την απαιτηση να σας αφηνουν ησυχους.ε,λοιπον δεν παει ετσι το παιχνιδι!εχουμε και εμεις ψυχη,και ευτυχως υπαρχουν και αντιποινα!αει σιχτιρι κολοαντρες!
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 14:53 @Κλάψιμο
α!και κατι ακομα.εγω του το χα πει κιολας απο περυσι,οτι ο χαρακτηρας μου ειν αυτος,του χα πει ολο το παρελθον μου,και πως σκεφτομαι,και πως νιωθω,και παρολα αυτα,συνεχιζε να ερχεται πιο κοντα,και να με αφηνει και εμενα,και μαλιστα μια φορα μου χε πει επι λεξη"δεν σε αφηνω με τιποτα"!ε,κατα τη γνωμη σου,ποιος φταιει στην τελικη,εγω ή αυτος?δε μπορει να τα θελετε ολα δικα σας.δεν εχει κανενα δικαιωμα να κανει τον αλλο να λιωνει γι αυτον,να τα δινει ο λ α και μετα με το ετσι θελω να τραβαει χ και να βλαστημαει κι απο πανω και να χει και την απαιτηση να μην τον ενοχλεις!ε ελεος πια! !
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 14:36 @Κλάψιμο
δεν εκανε κ α ν ε ν α μετρο εναντιον μου!πως σου ηρθε αυτο?ειπε θα παει αστυνομια αλλα δεν πηγε γιατι μεχρι και ο κολητος του του ειπε οτι δεν παει για υπερασπιση,γιατι τα βρισκει παραλογα αυτα που κανει εναντιον μου!επισης,το δικιο σε αυτη την ιστορια το εχω Ε Γ Ω! ! !αυτος ειναι ε ν τ ε λ ω ς παραλογος,γιατι εναμιση χρονο με επαιρνε τηλ καθε ξημερωμα ακομα και νυσταγμενος,και μιλαγαμε 3 ωρες,μου χε πει 2 φορες γιατι να μην εισαι πιο μικρη,ειχαμε συμφωνησει οτι μοιαζουμε σε ολα,οταν δεν εδινα σημεια ζωης με εψαχνε ολη μερα και στο ιντερνετ και στο τηλ,και στο τελος,μου κοπαναει ξαφνικα,οτι εγω φταιω αμα χωριζει,οτι εγω ειμαι το ψυχακι,και οτι ποτε δε με ειδε ερωτικα,μονο σαν αδερφη,και επειδη προσπαθησα και να το συζητησω μαζι του,αν θες να ξερεις,οταν τον ρωτησα γιατι δε μπορει να με ερωτευτει,η απαντηση ητανε "δεν ξερω"!και οτι εγω φταιω που τον εβλεπα αλλιως και οχι σαν αδερφο μου,με διαολοστειλε,και εβαλε και τις αλλες να μου επιτεθουν!αν αυτο το βρισκεις νορμαλ,οκ,τι να πω!τα δικαιωματα μου τα εδωσε Α Υ Τ Ο Σ και μαλιστα Ο Λ Α!Δ Ε Ν τα πηρα απο μονη μου,ενταξει?αρα δικαιουμαι πολλα,γιατι εγω δ ε ν ειμαι αποτσιγαρο,με καπνισε και με πεταξε στον καδο οκ?εχω και εγω ψυχη ε π ι τ ε λ ο υ ς!ουφ!
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 04:33 @Κλάψιμο
εισαι αναγωγος!η προδομενη και παρατημενη ειμαι Ε Γ Ω!αλλα εσυ και οι περισσοτεροι νεοελληνες ειστε αλητες.τιποτ αλλο.ουστ!εσεις χαλατε την κοινωνια.
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 01:03 @Κλάψιμο
παιδια ευχαριστω πολυ.τα εγραψα και πιο αναλφικα στην κλημεντινη.αν θελετε,διαβαστε.:-) Σημείωση moderator: Σου σβήσαμε το άλλο θέμα διότι έκανες άμεση (αν και ακούσια) διαφήμιση σε site γνωριμιών. Εκτός αυτού ο τίτλος που είχες βάλει τον έπινε άσχημα. Πήγαινε στο θέμα: οταν σου κλεινουν ολους τους δρομους! ! !
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 23:00 @Κλάψιμο
τι κανετε οταν αγαπατε καποιον που προτιμαει τα ξεκολα,και τις δικτυακες σχεσεις?αν αυτος ο ανθρωπος σας βρισει/βλαστημησει,καταραστει,ενω του εχετε δωσει την ψυχη και τον εαυτο σας,τον εχετε βοηθησει,εχετε σχεδον πεθανει γι αυτον,και επειδη του ειπατε οτι δεν τον βλεπετε σαν αδερφικο φιλο,αλλα αλλιως και σας τραβαει Χ σας κατηγορει για ο λ α και σας απειλει και με αστυνομια,επειδη προσπαθειτε να τον κερδισετε τι κανετε?τετοιοι τυποι,υπαρχει περιπτωση να αλλαξουν ποτε,και αν υπαρχει εστω και ενας τροπος,ποιος ειν αυτος?
Πήγαινε στο θέμα: οταν σου κλεινουν ολους τους δρομους! ! ! |