Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 21:00 @Sex
ολα 1 αποφαση ειναι.περιμενω ερωτησεις Σημείωση moderator: Το email που έδωσες δεν είναι πια ενεργό. Αν δεν το διορθώσεις αυτό μέσα σε 24 ώρες, ο λογαριασμός σου θα γίνει banned για λόγους ασφαλείας. Πήγαινε στο θέμα: διπλη πιπα
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 20:59 @Sex
οχι απλα δεν το θεωρω φυσιολογικο να μου κανει τετοια εξεταση.απο κανεναν δεν ακουσα κατι τετοιο.και μαλιστα να κανει μαλαξεις με τοση δυναμη και να δινει συμβουλες για την εμφανιση των γεννητικων οργανων
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος μπροστα στη γιατρο
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 20:48 @Sex
μετα το θεμα με τη γιατρο επανερχομαι στο θεμα μας.οι κοπελες εφυγαν πριν απο καμια ωρα.ηταν τελοια.αρχικα μου εδεσαν τα ματια και με ξυρισαν τελειως οταν λεμε τελειως δεν εχω ουτε τριχα.επειτα μου εκαναν στοματικο και ηπιαν οτι περισευσε.τελος το εκανα κανονικα με την κολλητη ενω μας παρακολουθουσε η κοπελα μου.η κολλητη ειπε οτι ημουν απλα ενα αποθημενο της και οτι τωρα το ευχαριστηθηκε και ηρεμησε.εγω ομως την εκλεισα το ματι και της ειπα οτι ειναι ευπροσδεκτη
Πήγαινε στο θέμα: διπλη πιπα
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 20:34 @Sex
θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια εμπειρια που με εφερε σε φοβερη αμηχανια και θελω να μου πειτε πως θα αντιδρουσατε κι αν σας εχει τυχει κατι παρομοιο η γενικα κατι που σας εφερα σε φοβερη αμηχανια.στη δευτερα λυκειου πηγα στη γιατρο για εξεταση γιανα παρω χαρτι για τη γυμναστικη.μαλιστα πηγα στη μητερα του κολλη του μου η οποια με ξερει απο μικρο παιδι.αφου ζυγιστηκα,με μετρησε,με εξετασε για να δει αμα εχω σκολιαση μου ειπε να γδυθω.εγω εβγαλα το παντελονι και εμεινα με το μποξερακι.εκεινη μου το κατεβασε αποτομα λεγοντας πως πρεπει να δει αμα εχω φιμωση.αρχισε λοιπον να μαλασει το πεος με δυναμη και να ανεβοκατεβαζει το πετσακι.καποια στιγμη νομισα πως θα εκσπερματισω.στο τελικα τελειωσε αυτη η εξεταση και μου εδωσε συμβουλη να ξυρισω το πεος μου.εγω ντραπηκα που μου το ειπε.ειμαι καστανος και πανω στην εφηβεια ειχα αρκετες τριχες.παντως ποτε δεν πιστεψα οτι ηθελε να δει αν εχω φιμωση γιατι δεν νομιζω να προβλεπεται κατι τετοιο στις εξετασεις για το σχολειο
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος μπροστα στη γιατρο
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 16:08 @Sex
αυτο μου τη δινει που μπορει να συζητα με ολες τις φιλες της για το μεγεθος
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 15:56 @Sex
μαλλον δεν θα το κανω.πως να ξαναβγουμε εξω ματα απο αυτο?δηλαδη θα πει στους αλλους φιλους μας οτι μου πηρε πιπα?δεν γινονται αυτα.και κομπλαρω λιγο γιατι σε συζητησεις ελεγε οτι πηγαινει μονο με αντρες που εχουν 20cm
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 15:35 @Sex
σε μηκος καλα εισαι σε παχος?
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 14:56 @Sex
απλα ντρεπομαι λιγο εκει που καναμε παρεα τωρα να μου παρει πι@α?επισης η κοπελα μου με προτιμα αξυριστο χαμηλα.να ξυριστω ομως τωρα η θα γινω ρεζιλι στην αλλη?
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 14:32 @Sex
κι εγω το ειχ ααυτο τοπροβλημα.χρειαζεται καλο πλυσιμο.το πλενεις καλα? ανεβοκατεβαζε το οταν κανεις μπανιο και θα δεις βελτιωση! Πήγαινε στο θέμα: Κεφαλάκι
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 14:28 @Sex
κουκλα απλα ειμαι λιγο συνεσταλμενος.το θεωρω λιγο εχτριμ
Πήγαινε στο θέμα: διπλη πιπα |