Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 13:53 @Διάφορα
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι χρειάζεται για να πας στην σχολή ευελπίδων?????είναι υποχρεωτικό να παω γελ (ενιαιο λυκειο) ή μπορω και απο επαλ?????
Πήγαινε στο θέμα: σχολη ευελπιδων
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 11:51 @Θ. Κλημεντίνη
Σωστα τα λες....το κοριτσι ειναι ανωριμο......... ενα ξερω οτι απο μαλακιες χωριζει.......δεν ειμαστε μαζι αλλο πια γιατι το κοριτσι εχει κομπλεξ.......τεσπα δεν χαλασε και ο κοσμος δεν θα κατεβασω ρολα για αυτην αρκετη αξια την εδωσα.......παντος μια χαρα περασα μαζι της.....αλλα ξερω οτι θα ξαναγυρησει γιατι το εχει κανει πολλες χιλιαδες φορες τοτε ειναι ομως που θα την δουλευω εγω........
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!!!!
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 15:03 @Θ. Κλημεντίνη
εχεις δικιο αμα συνεχισω να κανω ετσι αυτο θα γινει και αν χωρισουμε τι να πω ενταξει οπως ειπες υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια......
Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!!!!
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 14:00 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορει να εχεις δικιο φιλε Κεφτες.........φιλε Jken το ξερω ασχολουμε πολυ προσπαθω να το παιξω αδιαφορος αλλα ο κολλητος μου με λεει "οχι μην κανεις βλακειες και κτλ." ειναι λογικο να βαρεθει......για αυτο δεν θελω και πολυ να την στελνω αλλα βαζει αλλους και με λενε στειλτην και σταματα τις βλακειες........ετσι θα φανει αν θελει να ειναι μαζι μου...... Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!!!!
Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 11:09 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας παιδια εχει μια εβδομαδα περιπου που τα εχω με ενα κοριτσι αλλα εκεινη με εχει βαλει σε σκεψη.......με ειχε πει πως "αν χωρισουμε μην το παρεις κατακαρδα γιατι αλλαζω γνωμες".........και αυτο το ξερω οτι ειναι αναποφασιστη αλλα και ζηλιαρα και με ειπε πως αν την δωσω την αφορμη να ζηλεψει δεν θα αντεξω την ζηλεια της.......επισης με ειπε οτι ωρες ωρες βαριεται αλλα οχι μονο με μενα και οτι αν τα ειχε τοσο διαστημα (μια εβδομαδα) θα χωριζα ,επισης με λεει θα προσπαθησω να μην γινει αυτο..... αυτο το ξερω απο πρωτο χερι οτι δεν μπορει σε μια σχεση γιατι δεν ειναι σταθερη θελει να τα φτιαχνει και να τα χαλαει......αυτο το διαστημα μιλαμε πολυ στα μηνυματα βρισκομαστε κιολας και εχουμε κανει και φαση αλλα νομιζω οτι βαριεται.....τι να κανω????τα εχω δοκιμασει ολα.....αλλα και παλι που το σκεφτομαι μιλαμε ολη μερα λογικο ειναι να βαρεθει αλλα αμα δεν την στειλω παραπονειται και κανει κιααλλα οπως εχθες που ηθελα να μην την μιλησω το μεσημερι εβαλε μια φιλη της να πει να της στειλω μνμα. Σκεφτομαι να δοκιμασω λιγο το φτυσιμο και την τακτικη του κρυου και ζεστου........για να δω αν οντως κολλησει μαζι μου.δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε διλλημα ....μπορειτε να με βοηθησετε????? ευχαριστω προκαταβολικα Πήγαινε στο θέμα: Παιδιά θέλω την βοήθειά σας!!!!! |