Μήνυμα στις 12/7/2012 στις 21:20 @Θ. Κλημεντίνη
μμμ...οκ...!!!!10000ευχαριστώ...... Πήγαινε στο θέμα: οο.τι να ναι!!!!!!
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 22:53 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ πιστεύω πως το καλύτερο πού έχεις να κάνεις είναι να πέρίμενεις μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα.τώρα πάλι αν δν μπορείς να περιμένεις μπορείς να τον κάνεις να ζηλέψει.......:P
Πήγαινε στο θέμα: Δύσκολοι Έρωτες(Καθηγητής-Μαθήτρια)
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 22:35 @Θ. Κλημεντίνη
γεωσκώληξ σε ευχαριστώ πολύ π μου απάντησες.....αλλά σαν τι να υπονοούμενο να του πέταξω......??????????????
Πήγαινε στο θέμα: οο.τι να ναι!!!!!!
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 20:51 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπέρα.....είμαι καινούργια στην παρέα σας....Δείξτε κατανόηση....Είμαι 23 ετών και έδω καιαρκετό καίρο μου αρέσει κάποιος ο οποιός έχει δείξει ενδιαφέρον(είναι φίλος του ξαδέρφου μου και αρκετά μεγαλύτερος μου...Μού πετάει διάφορα υπονοούμενα αλλά στο τέλος μου τα χαλάει λέγοντας μου οτι εσύ βλέπω με θές πολύ κ εγω συγκρατούμαι κ λέει συνέχεια ότι εμένα με 8έλουν πολλές κ ότι έχω πολλές κατακτήσεις κ αναρωτιέμαι είναι αυτος τοοοοσο ψώνιο ή εγω φαίνομαι τοοοσο πολύ οτι μου αρέσει??????δε ξέρω πώς να τ χειρίστω.....να γελάω με αυτα π μ λέει η να τν πάρω στα σοβαρά....???Αααα και κατι τελευταίο του ζήτησα αν μπορεί να μου κάνει μια εξυπηρέτηση το βράδυ κ μου απάντησε όλο ανήθικες πότασεις είσαι εσύ......!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: οο.τι να ναι!!!!!! |