Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 21:58 @Sex
@ρεαρτ Τι λες στον άνθρωπο; Να βρει ομοιοπαθή; Αποψή σου αλλά εντάξει, μην λέμε κι ότι να 'ναι!!
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 19 και δεν εχω κανει σεξ ακομα
Μήνυμα στις 25/7/2012 στις 19:03 @Sex
Εγώ δεν είμαι σε ηλικία για να γίνει κάτι αλλά ναι στην τριήμερη που πήγαμε πήγα στο δωμάτιο μια φίλης και ήταν με την πετσέτα, μόλις είχε βγει από μπάνιο και μου λέει γύρνα να αλλάξω, εγώ γύρισα και δεν κρυφοκοίταξα αλλά είχε καθρέφτη... Αυτή δεν το γνωρίζει... Και μια φορά στην παραλία υπήρξε ένα ατύχημα με το μαγιό μιας άλλης κοπέλας! Πήγαινε στο θέμα: γυμνοι συμμαθητες
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 19:38 @Sex
Ο καθένας ξυρίζεται όπως θέλει. Εγώ χρησιμοποιώ αφρό. Η φαγούρα είναι συνήθεια, ξεπερνιέται μετά τις πρώτες φορές...
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα πεους
Μήνυμα στις 13/7/2012 στις 19:32 @Sex
Δεν έχω πρόβλημα, απ'όλα έχω...
Πήγαινε στο θέμα: μποξερακι vs σλιπακι
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 23:40 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρη. Πάντως ναι, για έναν 26χρονο είναι ανώριμο να παίρνει, να μην μιλάει κλπ. Είναι περίεργη κατάσταση πάντως, το μόνο σίγουρο...
Πήγαινε στο θέμα: Δύσκολοι Έρωτες(Καθηγητής-Μαθήτρια)
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 19:03 @Sex
Αν ψάξεις όπως έκανα κι εγώ σήμερα θα δεις ότι μέχρι τα 19+ μεγαλώνει πάντως... Τώρα εγώ είμαι 13,5 στα 14 και τον έχω 13! Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 13:46 @Θ. Κλημεντίνη
Όλοι γράφουν ότι ΔΕΝ νομίζουν ότι είναι κάτι ανησυχητικό και γράφουν από κάτω την περίπτωση που ισχύει. Δεν τον έβγαλε κανείς τελειωμένο τον άνθρωπο
Πήγαινε στο θέμα: νομζω πως ο κολλητος μου ειναι γκέι
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 13:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αν και προφανώς κάνει πλάκα... Το ότι τον κοροιδεύουν δεν παίζει ρόλο. Ο κόσμος μπορεί να γίνει κακός χωρίς λόγο. Αλλά και να είναι τι θα ει να προσπαθήσεις να του βρεις κοπέλα; Εννοείς να τον αλλάξεις; Αν αυτό επιθυμεί να είναι όσο κοντά του κι αν είσαι δεν μπορείς και δεν πρέπει να τον αλλάξεις. Πρέπει να στηρίξεις την επιλογή του. Και αν είναι να αλλάξει, θα το κάνει μόνος του.. Πήγαινε στο θέμα: νομζω πως ο κολλητος μου ειναι γκέι
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 12:55 @Sex
Αν προσέχεις με το ξυραφάκι και πας σιγά σιγά δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!
Πήγαινε στο θέμα: να ξυρισω την κατω περιοχη και πως?
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 12:53 @Sex
Αν τον έχεις παίξει λίγες φορές είναι λογικό και εμένα τις πρώτες φορές δεν έβγαζα, βέβαια ήμουν και μικρότερος από 14 (11,5) και μετά σιγά σιγά έβγαζα λίγο και αυξανόταν με τον καιρό.
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερματωση |