Μήνυμα στις 21/3/2020 στις 16:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Είμαι της άποψης ότι δεν πρέπει να Έχουμε απωθημένα ... αν το νιώθεις διεκδίκησε την και άκυρο να φας (που δεν το εύχομαι ) το προσπάθησες. Τίποτα δεν στην ζωή δεν έρχεται εύκολα ή χωρίς προσπάθεια...Καλή τύχη και να θυμάσαι η προσπάθεια μετράει... Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλα να ξανά στείλω μήνυμα αξίζει
Μήνυμα στις 21/3/2020 στις 15:57 @Sex
Δεν είμαι η lida αλλά νομίζω μπορώ να σου απαντήσω και εγώ, δεν υπάρχουν στάνταρ απαντήσεις κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά, 1) ανάλογα το μηχάνημα και την περιοχή μπορεί να έχει κάποια ενόχληση . 2) ανάλογα το χρώμα και το πάχος της τρίχας , τα περισσότερα κέντρα αναφέρουν 6-8 συνεδρίες 3) εμένα προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι που να θεωρηθεί επικίνδυνο αλλά ούτε και στις φίλες μου (είπαμε άλλος οργανισμός άλλη αντίδραση ) 4) Η μόνη επίπτωση που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι την ημέρα που θα κάνει το λέιζερ δεν "επιτρέπεται " να κάνει σεξ λόγο της τριβής για να μην δημιουργηθεί κάψιμο (αλλά αυτό θα της το εξηγήσει καλύτερα ο ειδικός που θα πάει να κάνει το λέιζερ) Καλό θα ήταν να πάει σε δερματολόγο και όχι σε κέντρο αισθητικής . Ελπίζω να σε κάλυψα. Πήγαινε στο θέμα: Θέλει Laser
Μήνυμα στις 24/10/2013 στις 21:48 @Διάφορα
καταρχήν κάτσε και διάβασε γιατί αν δεν διαβάσεις πρώτον δεν θα περάσεις και δεύτερον δεν θα καταλαβαίνεις Χριστό (από προσωπική πείρα δεν το παίζω ξερόλας) ... 1)κανένας δεν θα σου κάνει παρατήρηση που άργησες 10 λεπτά (εκτός αν είναι εργαστήριο τότε έχει κανονική απουσία ) γενικά στις θεωρίες είναι πιο ελεύθερα τα πράγματα αλλά μην τις αφήσεις 2) αν χτυπήσει το κινητό δεν θα σε πετάξει έξω (αν χτυπήσει το δικό του θα απαντήσει) 3)στις θεωρίες πρέπει να πηγαίνεις πιο νωρίς για να βρίσκεις θέση στις αρχές γιατί μετά ξεψαρώνεις και δεν πατάς ... τώρα για τις παρέες μπορείς να ψησεις κανέναν φίλο να δήλωσετε την ίδια σχολή ή έστω το ίδιο πανεπιστήμιο αν δεν κάτσει κάτι τέτοιο μην αγχώνεσαι τις πρώτες μέρες θα έρχονται φοιτητές μεγαλύτερων ετών και σιγά σιγά θα γνωρίζεις και τα πρωτάκια .... τα πράγματα είναι άπλα είναι νωρίς να κάθεσαι να λες τι θα κάνω σε έναν χρόνο ...όλα θα έρθουν .. αυτά πρόσεχε τα κομματόσκυλα και να διαλέξεις εσύ τις παρέες σου και όχι αυτές εσένα ... καλή δύναμη έρχεται δύσκολος χειμώνας ... Πήγαινε στο θέμα: Η ζωη στο πανεπιστίμιο.
Μήνυμα στις 22/9/2013 στις 08:46 @Θ. Κλημεντίνη
θα φανεί απότομο αν ζητήσεις να βγείτε ? ή αν της πεις πως αισθάνεσαι ? Πήγαινε στο θέμα: SOS ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!
Μήνυμα στις 21/9/2013 στις 18:18 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτά το ότι δεν έχει κάνει σχέση δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε προβληματίζει πολύ ... το μόνο που χρειάζεσαι είναι άπλα να της ζητήσεις είτε να βγείτε για καφέ είτε να σε βοηθήσει σε κάτι που δεν κατάλαβες από το μάθημα και πολύ σιγά να της πεις τι αισθάνεσαι .. ασ' της χρόνο μην την πιέσεις μην την ζορίσεις και προπαντός μην κάνεις κάτι που δεν θέλει .. και κάτι ακόμα αφού θα είναι η πρώτη της σχέση άσε την να ζήσει κάθε λεπτό ακόμα και κάτι που θεωρείς "παιδικό" για αυτήν μπορεί να είναι σημαντικό ... και τέλος στο πρώτο φιλί μην βάλεις γλωσσά μπορεί να την "τρομάξεις" αυτά από μένα ..ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο .Υ.Γ δεν δηλώνω μάστερ των σχέσεων Πήγαινε στο θέμα: SOS ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 22:02 @Sex
οποτε οι μερες ειναι 6 ... μην φοβασαι .... ολα καλα θα πανε {το λεει και ο Χατζηγιαννης :)}.... Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη εγκυμοσυνη;;;;
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 21:26 @Sex
κοιτα συμφωνω με τον/την Echo Shape απλα φοβασαι το ανχος ειναι κακος συμβουλος μπορει να εχεις καποια ιωση ή αν πιστευεις στο ματι (ο μπαμπας μου που πιστευει εχει συνεχεια αυτα τα συπτωματα ) οκ μπορει να εχουν περασει 10 μερες που περιμενεις αλλα ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο την ολη φαση πολυ ζεστη , πολλα μπανια , πολυ ανχος {για το τπτ} .... Πήγαινε στο θέμα: Πιθανη εγκυμοσυνη;;;;
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 21:16 @Sex
"Ένα θα σου πω, μείνε εσύ έγκυος και θα σου πω εγώ" και εγω ενα θα σου πω εγω δεν σε εβρισα ... "Ευχομαι να ΜΗ σου τύχει στραβή όπως το εύχομαι κ εγώ για μένα." και κατι ακομα να σταματησεις να ευχεσε για μενα και να πας σε καμια εκκλησια μπας και σε ακουσει ο Θεος και σε βοηθεισει {ελπιζω να εισαι Χριστιανος} "το τεστ όπως θα έπρπε να ξέρεις δεν δείχνει αποτελέσματα εαν δεν περάσει ο μήνας" αυτο ψαξε το λιγο περισσοτερο... αυτα απο εμενα... Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να είναι έγκυος?
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 15:40 @Μηχανήματα
κοιτα η ξυριστικη μηχανη λειτουργει το ιδιο με το ξυραφακι (δηλαδη απλα κοβει την επιφανειακη τριχα).. αλλα προσεξε αλλο η ξυριστικη μηχανη και αλλο η αποτριχωτικη μηχανη ... Πήγαινε στο θέμα: ξυριστική μηχανή
Μήνυμα στις 11/7/2012 στις 15:10 @Sex
κοιτα δεχομαι οτι μπορει τα λεγομενα μου να σε πειραξαν ... δεχομαι οτι δεν μπορω να σε κρινω δεχομαι οτι η αποφαση ειναι δικια σας ... εγω προτεινα 2 λυσεις ΑΝ ΕΙΝΑΙ ή να κανει εκτρωση ή να το κρατησει ... και κατι για το τελος ΝΑΙ εγω θα το κραταγα και θα το μεγαλωνα με ολη μου την αγαπη και ειμαι σιγουρη οτι οι δικοι μου ανθρωποι θα με βοηθουσαν σε αυτη μου την αποφαση αλλα αφου δεν σε βοηθαω ας το ληξουμε εδω ... Πήγαινε στο θέμα: Παίζει να είναι έγκυος? |