Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 10:58 @Κλάψιμο
Λοιπον... Δεν τρως τιποτα απο εξω. Δεν τρως μετα της δεκα! Τρως οταν πεινας αλλα ασε και να γουργουρισεις.... Κανε αεροβικη, το γυμναστηριο ειναι για μυς.... Υδρωσε και λιγο απο κανα ποδηλατο και δες σε 1 μηνα τι θα γινει χεχε
Πήγαινε στο θέμα: πως να χασω βαρος
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 09:53 @Sex
Αν μπορειτε απαντηστε και την πιο πανω ερωτηση να υσηχασω ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια!
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 02:07 @Sex
ευχαριστω! Ομως διαβασα πως πριν την περιοδο σταζουν σταγονες αιματος σε μερικες γυναικες που ειναι εγκυος κατι τετοιο
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 01:49 @Sex
Ουφφφφφφφφφφφφφφφφ :D αλλα αναρωτιεμαι μηπως μπερδεψε τις σταγονες εγκυμοσυνης με την περιοδο οπως μερικες γυναικες;;;
Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 01:32 @Sex
Λοιπον παιδεια ας τα ξεκαθαρισω γιατι θα τρελαθω.. μονο σοβαρες απαντησεις ευχαριστώ! Παρακαλώ διαβάστετο! Αρχιζω... 1)Η κοπέλα μου είχε καθυστέρηση 3 μέρες, το κάναμε και τελίοσα καταλάθος μέσα της://// Την αλλη μερα μου ειπε πως της ηρθε περιοδος την προηγουμενη το βραδυ... κ κρατησε 3 μερες... λογο αγχους οπως ειπε... α επισης ειπε πως ηταν πιο σκουρο το αιμα! 2)Μου ελεγε πως ζαλιζετε,εκανε μια φορα εμετο αλλα λογο αγχους.. α και οτι ποναει στην κιλια οχι οπως τις αλλες φορες 3)Γινετε η περιοδος να ηταν αιμα εγκυμοσυνης; Αλλα απιθανο γιατι το αιμα ερχετε αρκετες μερες πριν την περιοδο... 4)Πηγε διακοπες και οταν ερθει θα κανει τεστ... αλλα θα ειναι αργα! ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ!!! Δεν μπορω να εχω επικοινωνια μαζι της 5)Διαβασα πως στην περιοδο την πρωτη μερα αποβαλετε κατι και ετσι και οτι υπαρχει μεσα της (σπερματοζωαρια) οποτε δεν γινετε να μινει εγκυος! 6)Το καναμε και πιο παλια 2-3 φορες αλλα δεν τελιοασα (χωρις καποτα), τωρα απο τα προσπερματικα λιγο δυσκολο εως και απιστευτο! 7)Πιστευετε πως ειναι; Καθε μερα με τρωει το αγχος!!!! Απαντηστε σοβαρα! Ευχαριστωωωω! Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια!
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 22:56 @Sex
Αν ειναι θα με σκοτωσουν οι δικοι της πλζζζζ ;(
Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο....
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 19:24 @Sex
Παιδια θα σκασω τρελενομαι πειτε σας παρακαλω
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 16:06 @Sex
Ε τι να σας πω.... απαντατε στην ερωτηση οχι σε οτι θελετε για να γεμιζετε τα ποστ
Μήνυμα στις 19/7/2012 στις 15:02 @Sex
Παιδια καμια σοβαρη απαντηση???? Πήγαινε στο θέμα: Λιγο τρελο.... |