Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 22:30 @Sex
Nτάξει δεν είμαι και τοσο άσχετος!:p Εχω κάνει δοκιμή με 6-7.Σε όοολα το ιδιο. Πήγαινε στο θέμα: Xρεάζομαι Xl προφυλακτικά?
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 17:08 @Sex
Γεια σας παιδια,ευχαριστω για τις απαντησεις. Δε ξερω τι κανω λαθος.Το φοραω κανονικα στο κεφαλι αλλα απο κει και περα φρακαρει.Κι αν το πιεσω πολυ εκτος του οτι ποναει πολυ,χανεται και η στυση μαζι. Παντελη,διαβασα αυτο που ειπες για τα durex,oντως ισχυει,απλα ειδα απο αλλη εταιρεια οτι εχουν και πιο μεγαλα σε παχος απο το xl αυτης της μαρκας. Να πω οτι το πεος μου στο γυρω γυρω σε πληρη στυση ειναι 14 και κατι ψιλα(14,2 καπου εκει). Απ οτι διαβαζω στο ιντερνετ ειναι πανω απ το μεσο ορο,αλλα ειναι αρκετο για να πρεπει να παρω αλλα προφυλακτικα,πιο μεγαλα?Η με τοσο περιμετρο θα πρεπει να μαθω να χωραω στα κανονικα?Επισης,υπαρχει περιπτωση να με δυσκολευει η μαρκα?Δηλαδη με ενα κανονικο αλλης μαρκας να χωραει κανονικα? Συγγνωμη για το μεγαλο κειμενο:| Πήγαινε στο θέμα: Xρεάζομαι Xl προφυλακτικά?
Μήνυμα στις 22/10/2012 στις 13:53 @Sex
Kαλησπέρα παιδιά.Καποιες σημαντικες αποριες Αποφάσισα πριν λίγες μέρες να πάρω προφυλακτικά για πρωτη φορα δοκιμαστηκα.Πήρα απο σουπερ μαρκετ τα durex classic.Οταν τα δοκιμασα ειδα οτι σε στυση δεν μου χωρανε.Μπαινει το κεφαλι αλλα πιο κατω δε χωραει καθολου οσο κι αν προσπαθω.Δοκιμασα αρκετα σε διαφορετικες στιγμες μηπως εκανα κατι λαθος αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. Να πω οτι αφου δε χωρουσαν τραβηξα 1 μεχρι κατω(εκτος πεους εννοω) και ειδα οτι σε μηκος ειναι και πιο μεγαλα απ το πεος μου.το θεμα ειναι με το παχος.Λιγο που διάβασα απ το νετ(αν κανω λαθος βοηθηστε με οι πιο εμπειροι)ολα τα κανονικα εχουν ιδιο παχος απλα αλλαζουν τα ειδη. 1)Κανω κατι λαθος η το προφυλακτικο πρεπει να χωραει ανετα μεχρι κατω? 2)Αυτο σημαινει οτι πρέπει να παρω XL προφυλακτικα μονο λογω του παχους? 3)Κι αν ναι που τα βρισκω?Στα σουπερ μαρκετ δεν εχει και σε 2 φαρμακεια που ρωτησα για προφυλακτικα γενικα και μου δειξαν που εχει να διαλεξω,παλι δεν ειχε.Άρα που? Ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Xρεάζομαι Xl προφυλακτικά?
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 20:30 @Sex
Καλησπέρα παιδιά.Θα θελα να ρωτήσω,όταν έχετε στύση το κεφάλι του πέους σας σκληραίνει? Έχω παρατηρήσει σε μένα ότι σκληραίνει μόνο ο κορμός,το κεφάλι είναι χαλαρό εκτός όταν πάω να χύσω οπότε και σκληραίνει κι αυτό. Είναι φυσιολογικό αυτό?Πως είναι σε σας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Kεφάλι πέους-Στύση |