Μήνυμα στις 5/3/2013 στις 18:23 @Sex
Καλα πηγε τελεια..ειχα χαμηλα φωτα ωραια μουσικη και πηγαν ολα καλα..καναμε 15 λεπτα τα προκαταρκτικα μετα της εγλυφα πολυ την κλειτοριδα για να αναψει και μετα αρχισε το καλο..αλλα ηταν αυτη απο πανω..της αρεσε περισσοτερο..και λογικα εκεινο με το παρθενικο υμενα το ειχε παθει μικρηη..:D . ΤΕΛΕΙΑ :d
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα Sex
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 18:35 @Sex
Και κατι τελευταιο τελευταιο γιατι σε μια ωρα ερχεται η κοπελα μου..απαντηστε γρηγορα οποιος μπορει..καποιος μου ειχε πει οτι πρωτη φορα που κανουν τα αγορια σεξ ανοιγει το κεφαλακι του πεους τους κατι τετοιο..παλια μου το ειχε πει..συμβαινει κατι τετοιο?
Μήνυμα στις 4/3/2013 στις 15:31 @Sex
Ευχαριστω και παλι !!Σημερα ειναι η μεγαλη μερα !!
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 21:15 @Sex
Και κατι τελευταιο...την εχω 13 εκ..ειναι καλα?γιατι ενας φιλος μου που ειναι 13 την εχει 11,5 και μου λεει οτι θα επρεπε να την εχω μεγαλυτερη αφου τον περναω και δυο χρονια..
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 20:35 @Sex
Και κατι αλλο..τωρα τελευταια που μου εχει μεγαλωσει λιγο την παιζω με εξω το κεφαλακι εννοω δηλαδη οτι παλια την επαιζα χωρις να το βγαλω το κεφαλακι...και αμα το αγγιξω με ποναει λιγο στην αρχη αλλα αν το αφησω εξω για 2 λεπτακια και μετα το αγγιξω δεν νιωθω τιποτα...οταν την παιζω δεν βγαζω αμεσως τα χυσια βγαζω πρωτα κατι θωλο..ενα πραγμα καπως κιτρινο και θωλο..τι ειναι?
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 20:27 @Sex
Ευχαριστω πολυ..θα προσπαθησω να κανω οτι μου ειπατεε και αν πετυχει θα στο χρωσταω.Ειπατε αυτο καποια στιγμη Τέλως πάντων, όπως μπαινοβγαίνεις αργά και προσεκτικά, κάποια στιγμή θα νοιώσεις οτι πλησιάζεις, οπότε αύξησε λίγο ταχύτητα (προσέχοντας να μην την πονέσεις). τι εννοειτε?Που να πλησιαζω?
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 17:16 @Sex
Καλησπερα παιδια.Ειμαι 15 χρονων και σκεφτηκα με την κοπελα μου οτι ειμαστε και οι δυο ετοιμοι να κανουμε σεξ.Την προσκαλεσα αυριο το βραδυ σπιτι μου και θα ειμαστε μονοι μας για 4 ωρες.Θελω να μου δωσετε σας παρακαλω καθε συμβουλη για ασφαλη σεξ ωστε να μην υπαρχει καμια περιπτωση να μεινει εγκυος,δευτερον να μην την πονεσω καθολου και τριτον να το ευχαριστηθει.Περιμενω γνωμες.
Μήνυμα στις 9/11/2012 στις 18:48 @Sex
Παιδια να ρωτησω κατι?Εβλεπα μια τσοντα πριν λιγο και ειδα ενα υγρο που βγηκε απο το μουνι της γυναικας.Τι ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: Υγρό από το μουνί
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 16:05 @Θ. Κλημεντίνη
Ενταξει ευχαριστω πολυ!Τελικα εκανα κατι τετοιο και πετυχε με καποιο τροπο!
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι ντροπαλη η κοπελα μου. |