Μήνυμα στις 19/5/2013 στις 20:20 @Sex
Δεν ειναι η πρωτη μου φορα που εκανα σεξ παιδια αρα και αυτο δεν μετραει.Μαλλον εχετε δικιο παιδια.Ειχα πολυ ανχος με τις εξετασεις και τετοια οποταν θα χαλαρωσω μπας και μου ερθει επιτελους:)Σας ευχαρηστς παιδια!
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 11:57 @Sex
Σαν γυναικα λογικο ειναι πως δεν το εχω ξανακανει και πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.Ενταξει αμα το κανεις στον εαυτο σου και οχι σε αλλο αντρα δεν ειναι και τοσο αδελφιστικο.Φυσικα μπορει στο τελος να σου αρεσει πολυ να κανεις πιπα και να κανεις και σε αλλους.Τελοσπαντων.Η αληθεια ειναι καπως παραξενο αλλα πιστευω πως ο οποιοσδηποτε εαν ειχε την ικανοτητα να το κανει μονος του θα το εκανε!
Πήγαινε στο θέμα: Αυτοτσιμπούκομα !
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 11:53 @Sex
Αμα βλεπεστε μονο μια φορα τον χρονο καλο ηταν πρωτα να την ρωτησεις αν το θελει γιατι μπορει να μην θελει.Αν ναι , τοτε μπορεις να ξεκινησεισ με φιλια στο λαιμο και στα αφτια.Αν δεις πως το ανεχεται και της αρεσει, μπορεις να αρχισεις να της βγαζεις την φανελα και να της παρεις το χερι της κατω στο γενητικο σου οργανο.Αν κανοντας καπια απο αυτες τησ δυο κινησεις η κοπελα σε σταματησει τοτε μαλλον τελικα δεν θελει.Αλλιως τα υπολοιπα θα ερθουν μονα τους.
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη Φορά!
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 11:45 @Sex
Απο την στιγμη που συνεχιζει να σου κανει το οτιδηποτε σημαινει πως του αρεσει αλλα συνηθως οταν κανεις κατι στα αγορια και το απολαμβανουν φεναιτε στο προσωπο τους :)
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλοο
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 11:42 @Sex
Θα ηταν ωραιο να εφτιαχνες πρωτα μια ωραια ατμοσφαιρα και να ξεκινουσατε με προκαταρτικα οπως σου ειπε και ο σωτηρακης απο πανω.Αλλα μην κανετε πολλα προκαταρτικα γιατι στο τελος θα βαρεθει και δεν θα γινει τιποτα.Μετα πρεπει να "μπαινεις" σιγα σιγα μεσα της γιατι αν μπεις με την μια θα πονεσει παρα πολυ κι ετσι η πρωτη σας φορα δεν θα της αρεσει.Οποταν το μονο που εχεις να κανεις ειναι λιγα προκαταρτικα, κανενα ποτηρακι ποτο(αν πεινετε) ετσι για να χαλαρωσει και μετα απλα να μπαινεις σιγα σιγα αργα αργα και μετα ολα θα ειναι τελεια.Σου τα λεω απο προσωπικη εμπειρια.Οταν γινει πες μας αν πετυχε.Καλυ επυτιχια!
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη Φορα
Μήνυμα στις 18/5/2013 στις 11:31 @Sex
Ο κύκλος μου είναι απόλυτα σταθερός κανονιλά.Άρα αυτό θα κάνω.Θα το κοιτάξω να μου φύγει και το άνχος.Σ'ευχαριστώ πολύ!
Μήνυμα στις 17/5/2013 στις 22:02 @Sex
Για σας παιδια.Αρχικά είμαι 17 χρονών.Τον τελευταίο καιρο έχω συνεχεια ζαλαδες και αναγούλες και διάφορα τέτοια και έχω καθυστέρηση 1 εβδομάδα.Χρειάζεται να ανυσηχώ? Αν ναι, τοτε σας παρακαλώ πείτε μου ποσα περίπου στοιχίζει ένα τεστ εγκυμοσύνης και αν μπορώ να το αγοράσω χωρίς ενήλικα μαζί μου.Εθχαρηστώ!
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 23:11 @Sex
κανε κινησει με την κοπελα που σου δινει σημασια,δεν εχεις κατι ν χασεις.απλα αν μινεις να περιμενεις ισως να χασεις και τις 2
Πήγαινε στο θέμα: Θέμα με κοπέλα
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 22:50 @Sex
φιλε αρχικα η κοπελα δεν ειναι πουτανακι,δεν ξερω πως σκεφτετε αλλα ισως να γελασει γιατι το θεωρουσε αυτονοητο οτι θα ξανασυνεβαινε,εαν της αρεσε φυσικα.δεν μπορουμε ομως εμεις ν σου πουμε γιατι η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη,αρα μονο εκεινη μπορει να σου απαντησει πραγματικα γιατι γελασε.
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 14:17 @Sex
Χαχα σιγουρα αυτο ΑΠΟΚΛΙΕΤΕ να εχει συμβει και τονιζω το αποκλιετε
Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να μεινει εγκυος? Βοηθεια?? |