Μήνυμα στις 3/8/2012 στις 05:26 @Sex
Παιδιά, σήμερα ή αυτές τις μέρες πρέπει να της έρθει περίοδος και δεν της έχω πει τίποτα, εγώ ακόμα ανησυχώ αρκετά..
Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να μεινει εγκυος? Βοηθεια??
Μήνυμα στις 24/7/2012 στις 05:32 @Sex
Καλημερα σας. Σημερα ημουν με την κοπελα μου στο κρεβατι και καναμε και καλα σεξ αλλα με ρουχα, δηλαδη εγω φοραγα μποξερακι και μια βερμουδα, και αυτη ενα κολλαν με το εσωρουχο της. Μετα απο καποια ωρα τελειωσα και μετα απο 5 δευτερολεπτα περιπου σηκωθηκα και πηγα τουαλετα και ειδα ενα σχετικα μεγαλο λεκε απο το σπερμα.. δεν της ειπα τιποτα...λογικα δεν το καταλαβε επειδη δεν ενιωσε τιποτα υγρο εκει κατω, η απλα το καταλαβε και δεν μου ειπε τιποτα λογω ντροπης.. Αρχιζω να τρελενομαι μονο με την σκεψη οτι μπορει να μεινει εγκυος με αυτο... Πήγαινε στο θέμα: Μπορει να μεινει εγκυος? Βοηθεια??
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 22:32 @Sex
Ανέβασα λίγο πυρετό πρίν κάτι ώρες.. 37.6 Και την φίλησα πριν μου ανέβει έτσι. :S Πήγαινε στο θέμα: Πονόλαιμος.. να τη φιλήσω ή όχι?
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 04:00 @Sex
Καλησπέρα. Σήμερα ξύπνησα με πονόλαιμο.. πονάω όταν καταπίνω αλλά δεν έχω ούτε συνάχι ούτε κάτι άλλο.. υπάρχει περίπτωση να κολλήσω την κοπέλα μου άμα την φιλήσω? Ευχαριστώ! :) Πήγαινε στο θέμα: Πονόλαιμος.. να τη φιλήσω ή όχι? |