Μήνυμα στις 29/9/2012 στις 12:01 @Μηχανήματα
GeorgeAdamides διχνει και απο που να το κατεβασω και τι αλλο να κανω και πως να το περασω?
Πήγαινε στο θέμα: Παλιός υπολογιστής με windows 2000
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 20:20 @Διασκέδαση
Ψάχνω στην αθηνα για να πάρω καπιες κρατινες (φτηνές) και να σφύξη το μπράτσο και τετια. δεν είμαι χοντρός! κάνω γυμναστική αλλά της θέλω και σαν συμπλήρωμα και να τουμπανιασω που λένε άλλη! είχα βρει στην χαλκιδα γύρω στα 20 ευρώ αλλου μου πέφτει μακριά οπιος μπορεί ας με βοιθιση ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Που να βρω φτηνές κρεάτινες
Μήνυμα στις 28/9/2012 στις 13:31 @Μηχανήματα
Μονο με cd γινετε απο φλασακι?
Μήνυμα στις 27/9/2012 στις 07:21 @Μηχανήματα
Ευχαριστω! αλλα αυτα οταν τα κατεβασω ενα απο τα δυο μετα τι θα κανω γιατι δεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα φιλε μου! εαν μπορεις βοιθισε με και παλι Ευχαριστω
Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 17:02 @Μηχανήματα
Παιδιά βρήκα ένα laptop που είχα παλιά με windows 2000! είπα να τον ξανατρεψω αλλά από ότι κατάλαβα δεν την πολύ παλεύει! Τη μπορώ να κάνω (χωρίς να αγοράσω αλλά διαφορά) με κανένα πρόγραμμα και να μην τον επιβαρύνω και να δούλεψη καλύτερα? αν δεν γίνετε σιγά δεν πολύ σκάω!
Μήνυμα στις 18/9/2012 στις 15:34 @Διασκέδαση
Και για το (smile) το ίδιο να κάνω?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να κάνω τρύπα στο υπογλώσσιο
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 16:46 @Διασκέδαση
Καλησπέρα σε όλους! Οπός αναφέρω στον τίτλο θέλω να κάνω τρύπα στο υπογλώσσιο ή στο κάτω ή στο πάνω πετσάκι στο στόμα. Την τρύπα θα την κάνω μονός μου οπός και αλλά άτομα που ξέρω που την έκαναν μονή τους. Άπλα θέλω να μου πείτε οπιος ξέρει τη να προσέξω! (Θέλω και άλλες γνώμες δεν μου αρκούν οι δικές τους!) Και πως να τρυπήσω πιο εύκολα το υπογλώσσιο ή το πετσάκι γιατί είναι σκληρό! Κάτι είχα ακούσει να πάρω αποστηρομενη βελόνα από φαρμακείο δεν ξέρω αν ισχύει! Έχω και εγώ βελόνα μπορώ να την καθαρίσω καλά!(απολυμάνω) Λοιπών περιμένω να μου πείτε ότι ξέρετε και αν έχετε κάνει και εσείς μονή σας. (Σε μαγαζιά δεν κάνουν σε αυτά τα σημια τρύπα) Ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Πως να κάνω τρύπα στο υπογλώσσιο
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 11:01 @Διασκέδαση
Παιδιά άκουσα γιαυτό το μαγαζάκι στο μοναστηράκι και άκουσα οτι έχει μάρκες fox και αλλά και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς τη τιμές παίζουν γιατί αν είναι σαν τα αλλά 95 ένα φούτερ δεν λέει! Οπιος έχει πάει και ξέρει ας μου πει! η που θα βρω fox φτηνά! σε αθηνα
Πήγαινε στο θέμα: American Way Στο Μοναστιρακη
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 12:17 @Sex
εγώ δεν κατάλαβα γιατί να σε ελενχουν γυμνό και τετια ? αν είναι ε3ιγιστε μου λίγο!
Πήγαινε στο θέμα: γυμνος σε εξετασεις
Μήνυμα στις 18/7/2012 στις 13:32 @Διασκέδαση
Χρειάζεται να πάρω ιδική βελόνα?
Πήγαινε στο θέμα: Πως να κάνω piercing κάτω απο την γλωσσα |