Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 13:52 @Διασκέδαση
θυμαμαι στο δημοτικο ηταν ενα συγκροτημα αγοριων και ειχαν βγαλει κατι τραγουδακια αλλα δεν μπορω με τιποτα να θυμηθω πως λεγονταν.. μονο ενα βιντεο θυμαμαι που ηταν σε μια πισινα.. και ο ενας απο αυτουσ μιλαγε περιεργα.. ηταν την εποχη που τραγουδαγαν οι hi-5 η πολυξένη οι candy girls κτλπ. βοηθηστεε εχω σκασειι
Πήγαινε στο θέμα: Ψάχνω ένα παλιο συγκροτημααα
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 16:49 @Θ. Κλημεντίνη
γιατι πιστευω οτι ειναι κοροϊδία και αυτό.. :/ και στην τελική... ολόκληρο καλοκαίρι.. κάποιος θα βρεθεί που να με ενδιαφέρει.. τελος πάντων.. ευχαριστώ πολύ.. θα του μιλίσω αυτές τις μέρες :) Πήγαινε στο θέμα: pws na xwrisw xwris na plhgwsw?
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 16:13 @Θ. Κλημεντίνη
δεν μπορώ να τον κοιτάω στα μάτια και να κλαίει.. και να πεις οτι έιμαστε πολύ καιρό.. είμαστε 3 μήνες μαζί.. και είμαι 16 και αυτός 20.. απ'οτι μου δείχνει ενδιαφέρεται πολύ για μένα αλλα εγώ καθόλου.. στην αρχη είχα εναν ενθουσιασμο.. και τώρα ούτε που τον σκεύτομαι.. πως να τον χωρίσω? :/ Πήγαινε στο θέμα: pws na xwrisw xwris na plhgwsw?
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 15:52 @Θ. Κλημεντίνη
θέλω συμβουλές :/ Πως να χωρίσω κάποιον που με αγαπάει χωρίς να τον πληγώσω; Μου φέρεται αρκετά καλά αλλά δεν νιώθω κάτι.. μου λέει πως με αγαπάει αλλά αποφεύγω να πω κι εγώ.. πρόσφατα του είπα να χωρίσουμε και έβαλε τα κλάματα και με παρακαλούσε για δεύτερη ευκαιρία, τον λυπήθηκα και τα ξαναφτιάξαμε.. αλλά αν δεν νιώθω κάτι δεν είναι κοροϊδία; Πήγαινε στο θέμα: pws na xwrisw xwris na plhgwsw? |