Μήνυμα στις 31/8/2012 στις 14:42 @Διάφορα
Όσοι είστε eurofans θέλω να ρωτήσω! Ξέρετε πότε βγαίνουν τα εισιτήρια για το στάδιο;;;;; Επειδή θέλω να πάω! Πήγαινε στο θέμα: Eurovision 2013
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 00:59 @Διάφορα
Για φέτος αναφέρομαι! κανείςςςςςςςςςς????? Πήγαινε στο θέμα: Χορηγίες στους πρωτεύσαντες πρωτοετείς
Μήνυμα στις 28/8/2012 στις 00:44 @Διάφορα
Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμα η χορηγία laptop ή χρημάτων στους πρωτεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές;
Πήγαινε στο θέμα: Χορηγίες στους πρωτεύσαντες πρωτοετείς
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 14:03 @Διάφορα
Αα οκ!! Να ξερεις οτι τα βοηθηματα που σου ειπα ειναι οτι καλυτερο για την περιπτωση σου!!!!! Αν σε βοηθησα αρκετα κανε μου αποδεκτες!!! Οτι αλλο θες ρωτα με!
Πήγαινε στο θέμα: Είναι εφικτό ?
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 02:19 @Διάφορα
ώπα συγνώμη! εγώ λάθος! εν κατακλείδι! Μαθηματικά -> Μπάρλας και Παπαδάκης (και αν θες πάρε και αυτό που σου είπα ότι μου αρέσει από αυτά που μου έδειξες , αν και νομίζω ότι με τον Μπάρλα και τον Παπαδάκη θα είσαι καλυμμένος) Φυσική -> Μαθιουδάκης και αυτό που μου έδειξες ( Ειδικά ο μαθιουδάκης έχει πάρααα πολλές ασκήσεις) Χημεία -> Σαλτέρη που σου είπε η κοπέλα Οκ? Και αν τυχόν θες και για την έκθεση προτείνω τον κοινό νου! Πήγαινε στο θέμα: Είναι εφικτό ?
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 01:23 @Διάφορα
ο παπαδάκης είναι μαθηματικός aritos! μαθιουδάκη σου είπα εγώ για τη φυσική.... ναι! και ο μπαρλας και ο παπαδάκης εχουν δύο τεύχη!
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:32 @Διάφορα
Ναι και εγώ από συμμαθητές μου που ήταν θετική όλοι τον σαλτέρη είχαν!
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:30 @Διάφορα
βιολογία γενικής πήρες επιλεγόμενο; Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι;
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:28 @Διάφορα
Λοιπόν...το πρώτο ήταν χάλια....ανοργάνωτο και φτωχό...,το δεύτερο ήταν αρκετά καλό! Από μαθηματικά πάντως αν θες πολλές και καλές ασκήσεις συνδύασε τον παπαδάκη που έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ και τον μπάρλα που έχει και αυτός πολλές αλλά πολύ δύσκολες! και φυσική αν πάρεις τον παπαδάκη θα βαρεθείς μόνο και μόνο να ξεφυλλίζεις.....Αν θες πάρε και αυτό που μου έδειξες...φαίνεται καλό...
Μήνυμα στις 9/8/2012 στις 23:53 @Διάφορα
αα βλέπω είσαι θετική... λοιπόν εγώ ήμουν τεχνολογική και όσο αναφορά τη βιολογία και τη χημεία δεν μπορώ να σε βοηθήσω...προτείνω όμως να μην λιώνεις στις ασκήσεις....εσύ κάνεις και ιδιαίτερα και είναι ακόμα καλύτερα από το ομαδικό.....συνιστώ ΜΟΝΟ ένα βοήθημα στα μαθηματικά και τη φυσική ,στα μαθηματικά ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ τον μπάρλα και στη φυσική τον μαθιουδάκη! εγγυημένα πράγματα.....
Πήγαινε στο θέμα: Είναι εφικτό ? |