Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 17:28 @Sex
θέλω απαντήσεις από όλους.πότε ήταν η πρώτη φορά που κάνατε σεξ με την κοπέλα σας/με το αγόρι σας? εγώ πέρσι όταν τα έφτιαξα με το αγόρι μου,ένα μήνα μετά. εσείς? Πήγαινε στο θέμα: πότε αρχίσατε να κάνετε σεξ
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 17:14 @Sex
1)εάν δεν έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος σου,δηλαδή αν έχεις ξεκινήσει να έχεις περίοδο λίγα χρόνια,τότε είναι φυσιολογικό να σου έρχεται πολύ συχνά,επειδή δεν έχει σταθεροποιηθεί ο κύκλος σου. 2)εάν έχει σταθεροποιηθεί,δηλαδή έχεις περίοδο πολλά χρόνια τώρα,και σου έρχεται τόσο συχνά,τότε θα σε καθυσηχάσει μια συζήτηση και με το γιατρός σου.θα ήταν καλύτερα να σε εξετάσει και να σου πει ο ίδιος τι συμβαίνει. ελπίζω να σε βοήθησα!!! Πήγαινε στο θέμα: περιοδος
Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 16:50 @Sex
αποκλείεται να μείνεις έγκυος θα σου πω αμέσως γιατί: υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος μόνο κατά την ωορηξία που ετοιμάζεται η ωοθήκη να απελευθερώσει το ωάριο-γι'αυτό και πρέπει να χρησιμοποιείς αντισύλληψη.όπως σου είπα κατά την ωορηξία ο οργανισμός σου προετοιμάζεται για την περίπτωση που το ωάριο γονιμοποιηθεί.εφόσον δεν γονιμοποιηθεί το ωάριο κατά την ωορηξία μμετά αποβάλλεται απο τον οργανισμό... για να μην σε κουράζω δεν γίνεται να μείνεις έγκυος!!! Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος και σεξ
Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 16:32 @Sex
στις πιο πολλές περιπτώσεις δεν έχει σημασία η διαφορά ηλικίας. άκου με που σου λέω!!!ξέρω πολλούς που έχουν παρά πάνω χρόνια διαφορά... Πήγαινε στο θέμα: Διαφορα ηλικιας..
Μήνυμα στις 26/6/2012 στις 22:42 @Sex
εγώ συμφωνώ με τον άσωτο.κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης,η γυναίκα σταματάει να έχει περίοδο.γι'αυτό και όταν η περίοδος δεν σου έχει έρθει για κάποιο διάστημα,αυτό είναι ένας λόγος για πιθανή εγκυμοσύνη.με 2 λόγια αυτά που λέει ο άσωτος.
Πήγαινε στο θέμα: περιοδος-εγκυες
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 00:54 @Sex
κατα τη γνώμη μου,αν και είσαι μικρή βέβαια,είναι τι νιώθεις εσύ και το αγόρι σου.αν το θέλετε πραγματικά και οι δύο,τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανυσηχίας.αλλα όπως λένε και οι άλλες απαντήσεις,σιγα σιγα!!!
Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 00:34 @Sex
ευχαριστώ πολύ. καλή συνέχεια!!! Πήγαινε στο θέμα: σεξ πρώτη φορά
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 18:51 @Sex
θα ήθελα να ρωτήσω:ποια ειναι η πιο καταλληλη ηλικια και η πιο σωστή να κανεις σεξ πρώτη φορα;γιατί εγώ έκανα σεξ με το αγόρι μου αλλα δεν ξέρω αν είναι σωστό σε αυτή την ηλικία ή όχι. υγ:είμαστε και οι δύο 18. Πήγαινε στο θέμα: σεξ πρώτη φορά |