Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
ακου φιλε το εχω ψαξει...κοιτανε κολο,ποσο φουσκωνει το παντελονι σου στην πουτσα και γυμνασμενο σωμα τωρα μερικες τις αρεσει το houmor αλλα με μια μετρια εμφανηση και εξυπνο houmor...
Πήγαινε στο θέμα: Κριτηρια ελκυστικου αγοριου
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 15:26 @Sex
τι ενωεις ; τι θελεις να σου πουμε; τι γνωμες; το θεμα το ανοιξες για να περιφανευτεις φιλε..πανε παιξε τωρα lineage κυριε ανεπτυγμενε και μην μιλας για πουτσες γιατι δεν σε συμφαιρει..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξέρω αν μου είναι μεγάλο το πέος μου
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 23:09 @Sex
να την εχω ξαπλωμενη στο κρεβατι μπρουμιτα και εγω ορθειος και να την πιδαω καθως τα πυραβλοβυζα της πηγενουν πανω-κατω..
Πήγαινε στο θέμα: Φετίχ
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 21:46 @Θ. Κλημεντίνη
α ναι σωστος δεν σου αξιζουν ειδα.
Πήγαινε στο θέμα: ποιον απτους 2?
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 15:11 @Flame
ηρακλαρα και πηγαινω συχνα..
Πήγαινε στο θέμα: Τι ομαδα ειστε?
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 15:08 @Κλάψιμο
φιλη σου παντος δεν ειναι...νιωθεις ετσι μονο εσυ..αν ενιωθε και αυτη τοτε θα προσπαθουσε πραγματι να κρατισει ισοροποια οταν χωρισει με τον κγομενο θα σε ξαναθυμιθει αλλα αν θελεις την γνωμη μου μην εισαι εκει..
Πήγαινε στο θέμα: μας χωρίζει ο γκομενός της!!!
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 15:03 @Θ. Κλημεντίνη
διαφονω με τον νικο εσενα δεν σου αξιζει κανενας..πανε στον καθρεφτη κοιταξου και πες πια ειμαι; το παιζω διπλο ταμπλο και νομιζω πως ειμαι ξυπνια; το αγορι σου μπορει να τον δουλευεις αλλα και εσενα σε δουλευει ο κγομενοφιλος σου..
Πήγαινε στο θέμα: ποιον απτους 2?
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 14:55 @Μηχανήματα
αναλογως την φαση που χρησημοποιηθηκε.
Πήγαινε στο θέμα: Emoticon
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 14:52 @Θ. Κλημεντίνη
δεν θελει να κανει τπτ μαζι σου και βρηκε δικαιολογια τον αδερφο της..ακομα και να ηταν τικγα αυστηρος ο αδερφος της θα μπορουσε να βρει ευκαιρια...σε αγνοει απλα..
Πήγαινε στο θέμα: Ευκαιρία να της μιλήσω..?
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 02:06 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:πιασε της κοπελας σου το κο...λαρακι :P και κανε πως διασκεδαζεις...ειχα ο ιδιο προβλημα αλλα με τον καιρο εστρωσα :)Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω να χορευω :$ |