Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 03:33 @Sex
Το ότι δε γράφω δε σημαίνει ότι δε διαβάζω [και μάλιστα σχεδον καθημερινά,οπότε ξέρω και τι γράφτηκε και τι διαγράφτηκε. 2 χρόνια εγγραφης και όχι 4, και επειδή παρακολουθώ όπως είπα και μου αρέσει το φορουμ γενικά,ενοχλήθηκα με τη λογοκρισία, δεν έχω δει να γίνεται διαγραφή χωρίς λόγο μόνο σε προφανείς τρολιές] Πάνω στο θέμα θα απαντούσα στο Mike ναι για τη θρησκεία είναι αμαρτία όμως είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θελεις επί γης κανείς δε θα το ελέγξει αν υπάρχει μετά όμως ζήτω που καήκαμε Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός αμαρτία?
Μήνυμα στις 26/9/2014 στις 02:54 @Sex
Ξέρω ότι επίκειται διαγραφή με αυτό που θα γράψω αλλά δε με ενδιαφέρει[οι τιμωρίες έχουν νόημα όταν κάποιος τις φοβάται]. Δεν είμαι ο Ni ko .Η δημοκρατία όμως στο συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να περισσεύει.Δε φταίει όμως άλλος από το παιδί που έκανε την ερώτηση .Αν σε ενδιαφέρει αν είναι αμαρτία ρώτα θεολόγο ή ιερέα, εδώ τι περιμένεις να σου πουν, ένας πήγε να σου απαντήσει ακριβώς σ αυτό που ρώτησες και διέγραψαν και την απάντησή του Δημοκρατικά.[γιατί άλλο αφήνω τον άλλο να διατυπώσει αυτό που έχει να πει κι ας διαφωνώ ή ας το κοροϊδέψω κι άλλο σβήνω αυτά που λέει γιατί δε μπορώ να ανεχτώ κάτι άλλο από αυτό που εγώ πιστεύω ] Τι πείραζε να μείνει η άλλη άποψη και κάντε τον λάστιχο. Είναι πιο ανυχτόμυαλη η λογοκρισία και λιγότερο προπαγανδιστική η παρουσίαση μόνο της μιας άποψης; [με τη νοοτροπία που έγινε η διαγραφή τα έχω , όχι με το θιγόμενο θέμα, ελπίζω να έκανα τη διαχείριση να προβληματιστεί(και ως αιτία διαγραφής μου να μη δω κανένα αλαζονικό : δε θα μας υποδείξεις εσύ ) Καλή συνέχεια]
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμός αμαρτία?
Μήνυμα στις 21/8/2012 στις 02:11 @Sex
Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό, το δεν έτυχε είναι μια απάντηση αληθής όσο και οι άλλες [το φυλάει, θέλει γάμο κλπ]. Για να το δούμε ανάποδα από περιέργεια, εσύ τι θα λεγες για κάποιο αγόρι 25 που δεν έχει κάνει τπτ;;
Πήγαινε στο θέμα: 25χρ παρθενα=γαμος ή ψυχολογικα...
Μήνυμα στις 14/8/2012 στις 16:41 @Sex
Ακόμα κι αν δεν υπάρξει κολπικό σεξ, είναι πιθανό να μολυνθεί ένας άνδρας από το στοματικό σεξ δίχως προφυλάξεις. Η επαφή δέρμα με δέρμα και η ανταλλαγή σωματικών υγρών που σχετίζεται με το στοματικό σεξ καθιστά δυνατή τη μετάδοση ιών και βακτηρίων.
Πήγαινε στο θέμα: τσιμπουκι χωρις καποτα
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 23:21 @Sex
Καλησπέρα, έτσι όπως το περιγράφεις μου κάνει για παραφίμωση [ επανήλθε το πετσάκι;]καλύτερα απευθύνσου σε ουρολόγο ΑΜΕΣΑ [ειδικά αν δεν επανήλθε το πετσάκι]
Πήγαινε στο θέμα: Πρηξιμο στο πεος |