Μήνυμα στις 21/4/2013 στις 14:33 @Διασκέδαση
Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρω πράσινη βαφή μαλλιών, μόνιμη όμως, όχι σπρέι..?
Πήγαινε στο θέμα: Πράσινη βαφή μαλλιών
Μήνυμα στις 3/2/2013 στις 17:45 @Διασκέδαση
Γεια σε όλους! Μου αρέσει πολύ να βγάζω φωτογραφίες συνέχεια. Γι' αυτό, μήπως ξέρετε κανένα site που να μπορώ να πάρω μέρος σε διαγωνισμό φωτογραφίας για "την καλύτερη φωτογραφία" κτλ?
Πήγαινε στο θέμα: Site για διαγωνισμούς φωτογραφίας?
Μήνυμα στις 30/1/2013 στις 18:40 @Μηχανήματα
Ωχ... Κι αφού δεν μπορώ να ανοίξω το λάπτοπ μου, άντε να βρω το κουμπί... στο λάπτοπ των θείων μου, το οποίο χρησιμοποιώ, όταν πατάω Fn, από τις επιλογές που μου βγάζει, είναι 2 που νομίζω μία από αυτές είναι η σωστή.. "LCD On/Off" και "Display Output". Το πρώτο, μου βγάζει από πάνω σαν εικονίδιο ένα πλαίσιο που λέει μέσα "LCD" και το άλλο έχει το ίδιο με μία κάθετο (/) και δίπλα μια οθόνη. Ποιό απ' τα δύο είναι? Κι αν μετά βάλω το δικό μου λάπτοπ και πατήσω κάποια F+γράμμα στην τύχη μέχρι να βρω το σωστό μπορεί να πάθει ζημιά? Μήπως τα κουμπιά είναι ανάλογα την μάρκα? Το δικό μου ας πούμε, είναι Toshiba.
Πήγαινε στο θέμα: Σπασμένη οθόνη laptop μου
Μήνυμα στις 24/1/2013 στις 21:35 @Μηχανήματα
Αμ μπράβο, το VGA εννοούσα αλλά δεν ήξερα πώς λέγεται... Η εγγύησή του έχει λήξει έτσι κι αλλιώς. Τί συντόμευση είναι αυτή που βλέπω κατ' ευθείαν? Πόσο έχει αυτό το καλώδιο στην αγορά? Για την αλλαγή οθόνης, πήγα στο Πλαίσιο και μου είπαν (κρατήσου...) 490 € . Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση... Με ενδιαφέρει πιο πολύ για το καλώδιο...
Μήνυμα στις 23/1/2013 στις 20:09 @Μηχανήματα
Γεια σε όλους! Έχει σπάσει η εσωτερική οθόνη του laptop μου και δεν βλέπω σχεδόν τίποτα. Δεν μπορώ δηλαδή να το χρησιμοποιήσω κ ούτε καν να το ανοίξω. Μια φορά που πήγα να το ανοίξω για να δω τί γίνεται, κάτι είδα να λέει για windows αλλά δεν κατάλαβα και φοβάμαι μήπως μου έχει πάθει καμιά μεγάλη ζημιά... Αν συνδέσω άλλη οθόνη θα το βλέπω από την αρχή, μόλις ανοίξει δηλαδή? Γιατί θέλω με το που ανοίγει να βλέπω τί γίνεται για να δω πώς θα το ανοίξω κτλ. Επίσης, αν πάρω καλώδιο, από αυτά που είναι για laptop-οθόνη θα μπορώ να το συνδέσω με τηλεόραση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 00:36 @Sex
Εγώ, αυτό με το δάχτυλο το κάνω. Δηλαδή, (η δική μου προτίμηση: ) λίγο πριν χύσω και μέχρι να τελειώσω, βάζω το δάχτυλο και έχω μεγαλύτερη ηδονή. Και το ευχαριστιέμαι και από μπροστά και από πίσω...
Πήγαινε στο θέμα: ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ !!!
Μήνυμα στις 9/1/2013 στις 00:25 @Sex
Δεν θυμάμαι καλά. Πρέπει να ήμουνα γύρω στα 12. Μέχρι να αρχίσω να χύνω, απλά το πείραζα.. Κάποια μέρα, το έπαιξα κανονικά για λίγο κ έχυσα κατά λάθος. Ήταν η πρώτη φορά, αλλά δεν θυμάμαι τί σκέφτηκα εκείνη την ώρα. Εν τω μεταξύ, ήμουν λίγο αθώος τότε, δεν ήξερα από τέτοια. Κ τέλος πάντων, από 'κείνη τη μέρα άρχισα.. ;) (Τώρα είμαι 17)
Πήγαινε στο θέμα: Από ποια ηλικία τον παίζεται?
Μήνυμα στις 16/12/2012 στις 20:32 @Διασκέδαση
Γεια σας! Ξέρετε κανένα πρόγραμμα που να μπορώ να φτιάξω ένα βίντεο σαν το "Πουλάκι τσίου" αλλά με δικά μου πρόσωπα?
Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα για το Πουλάκι τσίου ?
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 22:17 @Διασκέδαση
Πάλι καλά, κάτι είναι κι αυτό... Με ποιό πλοίο πήγες?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις για ταξίδι στη Μύκονο
Μήνυμα στις 7/10/2012 στις 16:21 @Διασκέδαση
Γεια σας! Εγώ και μια φίλη μου, σκεφτόμαστε να πάμε το καλοκαίρι διακοπές στη Μύκονο. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω τα εξής: 1) Υπάρχει κάποια εταιρία πλοίων (πχ. superfast ferries) που να επιτρέπει ανήλικους να ταξιδεύουν μόνοι τους? (17 είμαστε). 2) Πόσο είναι το εισιτήριο από Ηράκλειο Κρήτης? Και γενικά ό,τι μπορείτε να μου πείτε που θα με βοηθούσε θα το εκτιμούσα γιατί έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα τίποτα... Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Ερωτήσεις για ταξίδι στη Μύκονο |