Μήνυμα στις 20/7/2012 στις 13:48 @Sex
Εγώ ρε παιδιά που γίνομαι σε λίγους μήνες 14 να κάνω γλυφομούνι ή όχι??? Γιατί μου το ζήτησε και η κοπέλα μου!!!Δεν είναι λίγο μικρή η ηλικία μου???Εσείς τι λέτε???
Πήγαινε στο θέμα: Γλυφομούνι
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:40 @Θ. Κλημεντίνη
Ντροπή σου!!!!!!Πραγματικά!!!!!!Κανονικά θα έπρεπε ο άνθρωπος να σε κρεμάσει γιατί αυτό που του έκανες ονομάζεται ψυχολογικός πόλεμος!!!Πρέπει να είσαι πολύ τρελή.Να σου δώσω ένα παράδειγμα:εγώ είμαι 13 χρονών και την έχω 13 εκατοστά και μέχρι τα 20 μου χρόνια έχω καιρό...Αλλα και τι μ'αυτό???Ο άνθρωπος δεν καθορίζεται κοπέλα μου από το μήκος του πέους του.Καθορίζεται από την καρδιά του,την ανθρωπιά του και γι'αυτό που είναι!!!Κατάλαβες???Και μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθεις που στα λέει ένα αγόρι 6 χρόνια μικρότερό σου.:(:(:( Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος
Μήνυμα στις 17/7/2012 στις 21:27 @Θ. Κλημεντίνη
Ντροπή σου!!!!!!Πραγματικά!!!!!!Κανονικά θα έπρεπε ο άνθρωπος να σε κρεμάσει γιατί αυτό που του έκανες ονομάζεται ψυχολογικός πόλεμος!!!Πρέπει να είσαι πολύ τρελή.Να σου δώσω ένα παράδειγμα:εγώ είμαι 13 χρονών και την έχω 13 εκατοστά και μέχρι τα 20 μου χρόνια έχω καιρό...Αλλα και τι μ'αυτό???Ο άνθρωπος δεν καθορίζεται κοπέλα μου από το μήκος του πέους του.Καθορίζεται από την καρδιά του,την ανθρωπιά του και γι'αυτό που είναι!!!Κατάλαβες???Και μεγαλύτερη ντροπή πρέπει να νιώθεις που στα λέει ένα αγόρι 6 χρόνια μικρότερό σου.:(:(:(
Πήγαινε στο θέμα: μικροτσουτσουνος
Μήνυμα στις 15/7/2012 στις 14:37 @Sex
Μπορείτε να μου πείτε διάφορα λόγια ή για παράδειγμα τι να πώ ωτσε να γνωριστούμε καλύτερα το με κάποιο κορίτσι??? Εντάξει ξέρω,λέω το όνομά μου,παίρνω τον αριθμό,λέμε τα ονόματα μας στο φασεβοοκ κ.α.Κάτι άλλο έχετε να μου προτείνετε ή γενικά πως να πλησιάσω μια κοπέλα και τι να πω.Ευχαριστώ!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γνωριμία
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 22:30 @Sex
Όχι φίλε μου, έχω τρίχες στα πόδια,στα χέρια και έχω βγάλει ήδη λίγες στο σώμα,έχω μουστάκι αλλά το ξυρίζω.Επίσης και εκεί κάτω έχω τρίχες αλλά τις κόβω.Οπότε,έχω μπει στην εφηβεία.
Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 14/7/2012 στις 15:24 @Sex
Είμαι 13 χρονών χαλαρή= 8 εκατοστά στύση=13 εκατοστά πάχος=4 εκατοστά Καλά είναι??? Πήγαινε στο θέμα: ποσο τον εχετε.....
Μήνυμα στις 7/7/2012 στις 13:27 @Sex
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε τι άλλο κάνετε στα προκαταρκτικά??? Γιατί είμαι άπειρος σε τέτοια θέματα!!!Εσάς κορίτσια τι σας αρέσει να σας κάνουν στα προκαταρκτικά???
Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικά
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 15:51 @Sex
Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πέος και βάλανος
Μήνυμα στις 6/7/2012 στις 13:35 @Sex
Καλησπέρα, είμαι 13-14 χρονών βασικά σε 4 μήνες γίνομαι 14 και μου είναι 13 εκατοστά σε στύση και 8 εκατοστά σε χαλάρωση.Στο πάχος είναι 4 εκατοστά.Το πετσάκι κατεβαίνει σχεδόν κάτω αλλά η βάλανος πονάει!!!Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί???Τέλος το πέος μου μέχρι τα 20-21 πόσο θα πάει???Πριν 1 εβδομάδα την είχα 12,5 εκατοστά μήκος και τώρα είναι 13.Την μέτρησα σωστα???
Πήγαινε στο θέμα: Πέος και βάλανος
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 16:52 @Sex
Ρε παιδιά εγώ είμαι 13-14 βασικά σε 4 μήνες γίνομαι 14 και μου είναι 13 εκατοστά σε στύση και 8 εκατοστά σε χαλάρωση.Στο πάχος είναι 4 εκατοστά.Το πετσάκι κατεβαίνει σχεδόν κάτω αλλά η βάλανος πονάει!!!Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί???Τέλος το πέος μου μέχρι τα 20-21 πόσο θα πάει???
Πήγαινε στο θέμα: Μεγεθος πεους! |