Μήνυμα στις 13/6/2012 στις 12:36 @Sex
Καιρο τωρα αναρωτιεμε ας εσας τις γυναικες σας τρελενει καποια σταση η φαντασιωνεσται καποια σταση και ανυπομονειτε να κανετε....Για ομολογιστε!! ;)
Πήγαινε στο θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ (εδω σας θελω)
Μήνυμα στις 11/6/2012 στις 16:04 @Sex
Για την ακριβια πηγα στο νοσοκομιο και δεν ειχε πολυ χρονο οποτε μυ εκανε τα ραματα για να σταματισει την αιμοραγια επιπλεον ηταν 6:15 το πρωι δεν λειτουργουσα 100% μετα μου δημιουργιθηκαν!
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα
Μήνυμα στις 11/6/2012 στις 15:30 @Sex
Μεσω σεξουαλικης επαφης μου σκιστικε λιγο το ¨σχινακι¨ πηγα στο γιατρο και μου εκανε 4 ραμματα αλλα μου ειπε οταν θα πεσουν να παω να κλισω ραντεβου να μου κοψει το πετσακι ωστε να μην ξαναγινει..το σχησιμο αυτο συνοδευτικε απο αρκετο θα ελεγα αιμα..μπορειτε να με ενημερωσετε για τιν περιπτωση μου? Σημείωση moderator: Το μήνυμα αυτό, παρότι ατίθασο και ανεξάρτητο, τα καταφέραμε και συγχωνεύτηκε στο παλιότερο θέμα, στο οποίο και αναφέρεται. Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 18:54 @Θ. Κλημεντίνη
Τοτε το θεμα δεν το βλεπω καλα μην κανεις πραγματα που δεν θες να σου κανουν...αμα εχει αλλον εισαι αυτοματα ΟFF!Αλλα αμα χωρισει οκ.Απο οτι μου λες καταλαβενω οτι 1 απο τα 3 παρακατω γινοντε η ειναι στον κοσμο της ή σε γραφει που ειναι το πιο πιθανον αμα εχει αλλον ή στο παιζει δυσκολη...δεν θα σε παρω στο λαιμο μου προτινοντας σου να προχωρισεις η επιλογη ειναι καθαρα δικια σου απλα πριν αποφασησεις να σκευτεις και τις συνεπειες αυτου που θα αποφασησεις να κανεις
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω???
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε εισαι δισκολη κατασταση το καλητερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις βαθιες ανασες, φορα και να πας μια μερα να της μιλησεις και να της πεις οτι νιοθεις για εκεινη!Μην κολωνεις απλα καντο δεν εχεις να χασεις τιποτα !!!Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω???
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 15:54 @Διασκέδαση
Αποδεκτή απάντηση:Δοκιμασε να δεις τα δρομολογια των κτελ...λογικα εκει θα βρεις κατι γοογλαρε το!Πήγαινε στο θέμα: αθηνα - παραλια σχοινια
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 15:18 @Διασκέδαση
Hρακλειο παιζει να βρεις αλλα μπορει να σου ειναι μακρυα ειναι ενα μαγαζι που λεγετε Console club εκει εχει απειρες καρτες!! επαιζα πριν ενα χρονο εκει 8α βρεις οτι θες και ολα ORIGINAL:)
Πήγαινε στο θέμα: yu gi oh! καρτες
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 15:06 @Sex
Η κοπελα μου και εγω το καναμε πρωτη φορα στα 16 μας δεν πονεσε απλα βγηκε λιγο αιμα λογο του οτι ιταν πρωτη φορα.Απο μερια μου φροντισα να την προσεξω και και δεν ιμουν βιαστηκος αυτα τα πραγματα δεν θελουν βιασινη!!Η γνωμη μου ειναι οτι η πρωτη φορα πρεπει να ειναι ξεχωριστη και να με καποιον-καποια που αγαπας και σε αγαπαει!! βεβεως ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΙΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΤΕ ΑΝ ΕΣΠΑΣΕ!!! ειχα μια περιπετια ευτιχως ομως ολα καλα!τελος παντων απλα να το κανεις οταν το θελησεις εσυ και οταν εσυ εισαι ετοιμη! :) :)
Πήγαινε στο θέμα: Πονάει η πρώτη φόρα ;
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 14:09 @Sex
ειμαι 17 ετων και μθ ειναι 16
Πήγαινε στο θέμα: Ποσο τον έχετε?
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 11:18 @Sex
ΕυΧΑΡΙΣτω πηγα σημερα στο γιατρο κατα τις 6:30 γιατι αρχισε να βγαζει παλι αιμα....πονεσα οταν με ε3ετασε αλλα μετα οκ μου πατησε μια τοπικης ανεστησιας και μου εκανε 4 ραματα ειχε σκιστει το ''σχινακι'' σε 1 μηνα περιπου 8α παω να το βγαλω γιατι αμα το αφησω θα ξανασχιστει...(βγαινει με νιστερι και μου εχει παει το σκ@τ0 στην καλτσα :P)
Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα |