Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 12:52 @Μηχανήματα
ναι τετιο στυλ μου αρεσει!και νομιζω ειναι και καλυτερα απο τα αλλα που ειναι σαν μινι αμαξια!ευχαριστω θα κοιταξω!παντως πολυ τουμπανιαρικο δεν ειναι?
Πήγαινε στο θέμα: Beach Buggy
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 12:39 @Μηχανήματα
το beach buggy δεν το βρισκεις και σωληνομενο και με fiberglass?εχω ψαξει στο google για αγορα και μου βγαζει σε στυλ ενοικιαζομενα που βλεπεις συχνα!τα ωραια που εχω βρει ειναι απο κινα και απο οτι καταλαβαινεις γινετε πολυ δυσκολο πχ http://www.alibaba.com/product-gs/293579500/XT1100GK_2A_Sand_Buggy_Beach_Buggy.html
Πήγαινε στο θέμα: Beach Buggy
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 12:13 @Διασκέδαση
φιλεε επιδη εχω κανει και εγω στο δωματιο μου θα σου συστινα να φωναζες καποιον γκραφιτα καλο που να τον εμπιστευεσε !αν πας ακομα σχολειο στανταρ θα βρεις η θα ακουσεις για καποιον γνωστο της περιοχης!εγω απλα του αγορασα τα σπρευ του ειπα τι θελω να μου κανει εκανε ενα σχεδιο και μου αρεσε και το εκανε !
Πήγαινε στο θέμα: Σχεδιο-graffity στο δωματιο μου
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 12:08 @Διασκέδαση
φιλε δεν νομιζω να εχει αυθεντικα! ο τυπος το κανει για την πλακα του!απλα παιρνει το beat απο γνωστα τραγουδια και γραφει κατι αστειο για να γινει πιο διασημος και να μας κανει να γελασουμε λιγο!
Πήγαινε στο θέμα: Αυθεντικά τραγούδια
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 12:03 @Μηχανήματα
Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτιση! που μπορω να βρω beach buggy για αγορα στην Ελλάδα?αα και κατι αλλο τι διαφορα εχουν με τα dune buggy?
Πήγαινε στο θέμα: Beach Buggy |