Μήνυμα στις 27/8/2012 στις 03:50 @Θ. Κλημεντίνη
Πλζ παιδια βοηθεια
Πήγαινε στο θέμα: εξωτερικο μετα το λυκειο
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 01:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σασ παιδια ενα μικρο προβληματακι. . . . . Ειμε 16 2α λυκειου κ σκοπευω αφου παρω τελειωσω με το λυκειο να φυγω γερμανια για σπουδεΣ (εχουμε σπιτι εκει κ βολευει πολυ) την γλωσσα την ξερω μμεχρι 4χρονων ζουσα εκει... τ θεμα ειναι χρειαζονται οι πανε. Η φτανει τ απολυτηριο για να σπουδσδω εεκει.. οσο για την θητεια την κανω;πρεπει να το δηλωσω στο σχολειο η κατι τετοιο; πρεπει να παρω καποια χαρτια; εχω 2υποιηκοτητεΣ πλζ βοηθεια οποιοΣ,ξερει σορρυ για τιΣ πολλεΣ αποριεΣ
Πήγαινε στο θέμα: εξωτερικο μετα το λυκειο
Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 02:08 @Μηχανήματα
εχω ζετακι ......απλα τ ειδα κ μ φανηκε περιεργο....σιγα μν το παρω ποτε :P
Πήγαινε στο θέμα: γνωμες για αμαξι aixam
Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 06:24 @Μηχανήματα
εκτος της τιμης πως σας φενεται...?
Μήνυμα στις 2/7/2012 στις 03:14 @Μηχανήματα
aixam το λεγομενο αυτικηνιτο των 16ρηδων.......παιδια ακουο γνωμες....πως σας φενεται κτλ αν το εχει κανενας
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 05:44 @Μηχανήματα
οχι δεν 8ελει....μεχρι 51 παει το σπριντερ....αν το κανεις ετσι θα εισαι τζετ
Πήγαινε στο θέμα: Θελει ανοιγμα καρτερ?
Μήνυμα στις 1/7/2012 στις 03:11 @Μηχανήματα
κοιτα αναλογως την μαρκα μπες στο σαιτ της....πανε στο μοντελο που διαλεξες....κατεβασε το σαν σετ απ ειναι νομιζω το κανεις ινσταλ κ θα δουλευει η καμερα....εχει κ οδηγιες στο σαιτ...ελπιζω να σε καλυψα
Πήγαινε στο θέμα: usb camera
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 02:55 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω για την απαντηση αλλα γινετε απο τα 15 ηδη να δουλευει??? δεν ειναι παρανομο η τπτ τετο??
Πήγαινε στο θέμα: δουλεια
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 02:10 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια γεια σας και παλι...δεν ξερω αν το εγραψα στην σωστη κατηγορια....σορρυ αν το εβαλα σε λαθος.......Παιδια εχω εναν φιλο ειναι 15 χρονων σε καποιους μηνες γινεται 16....και θελει να ξεκινησει να δουλευει ..........Η ερωτηση μου ειναι επιτρεπεται απο τετοια ηλικια ?? ειναι νομιμο?Σε τι ειδους "δουλειες" μπορει να δουλεψει?? μενει σερρες στο κεντρο! Πήγαινε στο θέμα: δουλεια |