Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 19:18 @Sex
πολυ δυσκολο... Σημείωση moderator: Το μέλος αυτό γίνεται banned διότι είχε πρόθεση να γνωριστεί/συνευρεθεί με άλλο άτομο. Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 19:03 @Sex
νομιζω τρως..δεν ειμαι και σιγουρος..εε απο λαρισα ειμαι...εσυ? Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 18:55 @Sex
δεν ξερω...και παλι δυσκολα...ασε που πρεπει να εισαι και στη ιδια πολη για να κανεις κατι με καποιον απο εδω μεσα... εσυ εχεις καμια ιδεα? Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 18:26 @Sex
δεν μου αρεσει να λεω οτι ειμα μπαι...σε φιλο δυσκολα να πεις...σε ξενο μπορει να σε σκυλοβρισει αλλα και να δεχτει...το μονο δυνατον ειμαι μεσα απο εδω αλλα και παλι δυσκολα...
Πήγαινε στο θέμα: μπερδεμα
Μήνυμα στις 31/5/2013 στις 14:45 @Sex
λογικα και τα δυο...αλλα δεν ξερω..απο τη μια λεω ναι να κανω κατι αλλα δεν βρισκω αλλο αγορι..απο την αλλη σκεφτομαι οτι θα κανω βλακεια..
Μήνυμα στις 28/5/2013 στις 22:31 @Sex
ναι..καλα θα ηταν...το κακο ειναι οτι μπορει να κολλησουμε σε αυτο και να καταστεψουμε τη ζωη μας για μια βλακεια που καναμε σε μικρη ηλικια
Μήνυμα στις 25/5/2013 στις 10:18 @Sex
boxerakias και εγω στη ιδια θεση ειμαι με εσενα.Θα ηθελα να κανω κατι με αγορι ετσι για να δω πως ειναι αν και εχω σχεση με κοπελα.
Μήνυμα στις 6/12/2012 στις 00:38 @Sex
το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω απο το δημοτικο...τωρα ειμαι δευτερα λυκειου....και εμενα με κοροιδευαν οτι ειμαι γκει....αυτο ομως επιρρεασε πολυ την ψυχολογικη μου κατασταση...εκανα και εγω παρεα με κοριτσια και ακομα κανω...ομως περυσι εβαλα καποια ορια στον εαυτο μου και ειπα οτι δεν θα τους αφησω αλλο να μου χαλαν καθε μερα την ψυχολογια μου...και το καταφερα...ειναι οντως ολα μες το μυαλο..και εγω απο τις πολλες φορες που ακουγα οτι ειμαι γκει αρχισα να πιστευω οτι ειμαι και εβλεπα καπου καπου γκει τσοντες...τωρα ομως το ξεπερασα και το καταφερα οταν σταματησα να τους δινω σημασια...πρεπει να το ξεπερασεις και εσυ...επειδη εχεις λεπτη φωνη δεν σημαινει οτι εισαι γκει...κανε οτι σου ειπε και ο απο πανω...μην χαραμισεις τη ζωη σου επειδη καποιοι ηλιθιοι σου ελεγαν τετοια πραγματα... ελπιζω να βοηθησα..... Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει;
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 19:55 @Sex
τον εχω 13-14εκ και ειμαι 16..ειναι μικρο ή οχι?
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας |