Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 15:16 @Sex
ο sapios τι ωραια που τα λεει καλε!!!! τι ευγενικος χαχαχαχαχ Σημείωση moderator: Ο λογαριασμός αυτός γίνεται banned για άκυρο μήνυμα και γελοιοποίηση του θέματος. Πήγαινε στο θέμα: Τι σας ερεθίζει στις γυναίκες;
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 15:11 @Sex
ναι οντος τι ερωτιση ειναι αυτη?lol πια σιγα το πραγμα!!
Πήγαινε στο θέμα: χουφτομα
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 15:07 @Διασκέδαση
γενικα ειναι οντος πολυ ωραια ασχολια και μην ακους τους αλους αρκει να μην σκοτωθητε πουθεναμε με την παρεα σου γιατι ενας φιλος μου που κανει παρκουρ στο νοσοκομειο ηταν πριν απο ενα χρονο με σοβαρο χτυπιμα στο ματι του!
Πήγαινε στο θέμα: Τι γνωμη εχετε για το παρκουρ ?
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 14:33 @Μηχανήματα
για σας παιδεια θελω να φτιαξω ενα βιντεακι και χρειαζομε εικονες gif αλλα δεν τις περνει το windows live movie maker ξερετε κανεναν τροπο για το πως θα το κανω?
Πήγαινε στο θέμα: gif σε βιντεο
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 07:30 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:βασικα εχει κατι ειδικες οζες που ειναι με αρωματικα και τετια για να μεγαλωνουν τα νυχια αλλα δεν ξερω αν βοηθισει!Πήγαινε στο θέμα: νύχια
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 07:24 @Διασκέδαση
για σασ παιδια.θελω να ασχοληθω με σκοποβολη αλλα μερικοι μου λενε να ειναι επικυνδινο και τετια αλλα δεν ξερω τι να κανω τελικα. εσεις τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: σκοποβολη
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 00:30 @Διασκέδαση
αρχισα να ενδιαφερομε για σκοποβολη εδω και καιρο και θελω να παω αλλα μερικοι μου λενε να ειναι επικυνδινο και τετια αλλα εγω πιστευω πως υπαρχει φιλαξη αν παθει κανεισ κατι.!!!εσεις τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: σκοποβολη
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 23:57 @Διάφορα
πιστευω το εχω ψαξει πολυ καλα και ξερω πως ετσι ειναι αλλα δεν ξερω θελω να παω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: υψος και στρατος
Μήνυμα στις 5/6/2012 στις 23:08 @Sex
εγω στην θεση σου παντος θα το εκανα κριφα!!!!δεν ξερω για σενα τωρα αν φοβασε ή κατι τετιο!!!
Πήγαινε στο θέμα: λογοι για ξυρισμα στο εφηβαιο |