Μήνυμα στις 5/3/2013 στις 14:29 @Θ. Κλημεντίνη
πολλες φορες του πεταω ετσι διαφορα υπονοουμενα αλλα τα κανω να φενονται εντελως στην πλακα αν και τα εννοω. το θεμα μου ειναι οτι αν του το πω μετα δεν θα υπαρχει αρκετη αμηχανια στην ταξη ?? αν για παραδειγμα εσενα μια συμμαθητρια σου ηξερες οτι της αρεσει πως θα φεροσουν ??
Πήγαινε στο θέμα: συμμαθητης
Μήνυμα στις 3/3/2013 στις 00:25 @Θ. Κλημεντίνη
παω 1η λυκειου και εδω και 2 μηνεσ γουσταρω εναν συμμαθητη μου. το προβλημα μου ειναι πως να τον προσεγγισω. αυτος σε ομορφια ειναι οκ εμενα ομως μου αρεσει το οτι ειναι παρα πολυ καλο παιδι. ( οσον αφορα εμενα πιστευω οτι εχω ομορφο προσωπο αλλα εχω 2-3 παραπανω κιλακια ειδικα στους γλουτους ) οπως ειπα δεν ξερω πως να τον προσεγγισω. αυτος δεν μοιαζει για αγορι που οταν βγει θα κατσει να κοιταει την μια και την αλλη αλλα θα ναι με την παρεα του θα κανουν πλακες και θα περνανε καλα. στην ταξη μιλαμε εχουμε καλη σχεση τυχαινει καποιες φορες να κοιταζομαστε και να μου χαμογελαει. μια φορα ειχε ερθει να κατσει μαζι μου ( ειμαι η μοναδικη κοπελα με την οποια εχει κατσει στην ταξη ) κα με ειχε κοιταξει στα ματια και μου ειχε πει οτι εχω πολυ ομορφα ματια ( ειναι πρασινα ). λοιπον για να παμε παλι στο θεμα μας απο σας ζηταω να με βοηθησετε και να μου προτεινετε καποιους τροπους που μπορω να τον προσεγγισω και να του δειξω ισως οτι ενδιαφερομαι. κατι που ξεχασα να πω ειναι οτι ειμαι καπως ντροπαλουλα σ αυτα τα θεματα και εχω να κανω σχεση 4 χρονια. σας ευχαριστω εκ των προτερων !!
Πήγαινε στο θέμα: συμμαθητης
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 01:14 @Sex
δεν ξερω....τοσο τυφλη ειμαι ??? μια αλλη ερωτηση γινεται να παω σε γυναικολογο χωρις την μητερα μου ?
Πήγαινε στο θέμα: αιδοιο
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 01:12 @Sex
μα στο σημειο που εχω δει οτι πρεπει να ναι εγω δν βρισκω τιποτα !! :P
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 00:51 @Sex
ναι εμμ...... ας πουμε οτι δεν βρισκω καποια σημαντικα πραγματα που θα μου χρειαστουν στην σεξουαλικη μ ζωη οταν αποκτησω.....
Μήνυμα στις 6/1/2013 στις 00:40 @Sex
υπαρχει καμια περιπτωση καποιο αιδοιο να ειναι "ελλειπης" ??? μπορει να ακουγεται γελοιο αλλα μετα που "ανακαλυψα" το σωμα μου , μου εχει περασει αυτη η ιδεα κι εχω τρομοκρατηθει. ειμαι 16 χρονων και δεν εχω προχωρησει καθολου. οποιος μπορει να με βοηθησει ας απαντησει θα του ειμαι ευγνωμων. ξαναλεω οτι μπορει το προβλημα μου να ειναι αστειο αλλα δεν ξερω τι να κανω.
Μήνυμα στις 28/12/2012 στις 13:54 @Μηχανήματα
αυτο κανω και δεν γινεται τιποτα. υπαρχει βεβαια και η περιπτωση εγω αυτο που κανω να ναι σωστο αλλα να το προγραμμα να ναι λαθοσ γιατι αφου εχω επικολλησει το κρακ και παταω μου βγαζει οτι η εκκινηση του παιχνιδιου ειναι αδυνατη.τελος παντων σε ευχαριστω πολυ μου βοηθησες !! θα κατεβασω κατι αλλο και θα δω κι εκει τι γινεται.
Πήγαινε στο θέμα: εγκατασταση παιχνιδιου
Μήνυμα στις 27/12/2012 στις 18:48 @Μηχανήματα
λοιπον εχουμε και λεμε στα εγγραφα του σιντι στον φακελο κρακ υπαρχουν 3 αρχεια. ενα που μου βγαζει κωδικους (διαφορετικους καθε φορα) ενα αλλο που το παταω και λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη Win32 και ενα αλλο που λεει επεκταση εφαρμογης. μετα στο φακελο που εχει αποθηκευτει το παιχνιδι υπαρχουν 4 φακελοι. 1.Game 2.Game data 3.Support 4.Thumbnails. τωρα πειτε μου τι να κανω
Πήγαινε στο θέμα: εγκατασταση παιχνιδιου |