Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 22:57 @Sex
σε ευχαριστω πολυ κ συγγνωμη π εγραψα ερωτηση στο θεμα σ...!!
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη μου φορα!
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 18:45 @Sex
να ρωτησω μια απορια π εχω κ εγω πανω σε αυτο το θεμα??την πρωτη φορα κ οχι μονο γενικα το κοριτσι τι πρεπει να κανει??ας πουμε λετε οτι δν σας αρεσει απλα ετσι να καθεται να το απολαμβανει κ να τα κανετε ολα εσεις???τοτε εσεις τι θελετε απ την αλλη να κανει??
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη μου φορα!
Μήνυμα στις 16/6/2012 στις 18:34 @Sex
γτ σας αρεσει κ καλα με μεγαλυτερη??επειδη ειν πιο εμπειρη??
Πήγαινε στο θέμα: φαντασιωσεις
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 23:58 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:πιστευω πως ισως να επρεπε να πας εσυ να του μιλησεις κ οχι να στελνεις την φιλη σ..με αυτον τον τροπο ησουν να εβλεπε την εκφραση σ τα ματια σ τον τροπο που του μιλας κ να καταλαβαινε αν εννοεις αυτα που λες κ ετσι μπορει να τον ενδιεφερες ξανα μετα που θα ακουγε ολα αυτα τα λογια...δν ξερω μια γνωμη ειπααΠήγαινε στο θέμα: εκανα λαθος και το εχω μετανιωσει
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 21:27 @Sex
πειτε μ διαφορες φαντασιωσεις που μπορει να εχετε η να ειχατε..αντρες και γυναικες...!!
Πήγαινε στο θέμα: φαντασιωσεις
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 22:51 @Sex
βασικα ναι περιμενω κ περιοδο κ μπορει να ειν κ απο την εφηβεια οποτε νταξει αλλα ηθελα να ξερω τι ειν κ γτ συμβαινει...!!ευχαριστω κοριτσια :)
Πήγαινε στο θέμα: βλεννα η κατι τετοιο
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 18:21 @Sex
κυριως κοριτσια θα ξερουν να απαντησουν σε αυτοο..!!
Μήνυμα στις 10/6/2012 στις 18:19 @Sex
παιδια εχω μια απορια...οταν πηγαινω στην τουαλετα πανω στο εσωρουχο η στο χαρτι (οταν σκουπιζομαι :P) βλεπω ενα ασπρο σχεδον διαφανες πραγμα κολλοδες...δν ξερω αν οντως ειναι βλεννα η αν ειναι κατι αλλο και θα ηθελα να μ πειτε αν ξερετε τι ειναι κ για πιο λογο συμβαινει αυτοο...ευχαριστωω
Μήνυμα στις 9/6/2012 στις 02:24 @Κλάψιμο
σιγουρα οσο θα περναει ο καιρος θα τον/την ξεπερνατε απλα για να συμβει αυτο πιο γρηγορα κ πιο ευκολα καλο ειναι οπως λενε κ αλλα παιδια απο πανω να βγαινετε...βγητε με φιλους, παρεα καθως μπορουν να σαν γνωρισουν νεα ατομα ωστε να ξεχαστητε με εναν νεο ερωτα...τα δυο πραγματα που βοηθουν ειναι ο χρονος κ ο/η επομενος/η...ο χρονος μονος του αληθεια δν κανει τπτ αλλα αμα υπαρχει καποια νεα γνωριμια ολο κ κατι γινεται..επισης το μονο π καταφερνετε κλεισμενοι σπιτι ειν να σκεφτεστε κ να μν μπορειτε να ησυχασετε απ'τις σκεψεις ωστε να το ξεπερασετε...!!για αυτο εξω με καλη παρεα τουλαχιστον να ξεχνιεστε οσο ειστε εξω κ αν εχετε κ φιλο/η με καλες γνωριμιες τοσο το καλυτερο. ;)
Πήγαινε στο θέμα: αγαπη
Μήνυμα στις 7/6/2012 στις 23:33 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα πως μπορεις να εισαι με μια αλλη ενω ξερεις οτι αγαπας αλλη??κ επισης οταν λες πως σου εκανε μια χαζομαρα με ενα φιλο σου δηλαδη τι εγινε???μπορεις να της πεις οτι το μετανοιωσες για το τραγουδι π της εστειλες κ να σε συγχορισει..!!δν ξερω πως σ φαινονται αυτα π σ πα.. :/
Πήγαινε στο θέμα: Την αγαπαω οσο τιποτα στον κοσμο |