Μήνυμα στις 4/12/2003 στις 10:12 @Κλάψιμο
Απο τον δρόμο σαν περνάς κρυφά παραφυλάω για να σε δώ, να σε χαρώ, αχ πόσο σ’αγαπάω! Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 4/12/2003 στις 10:09 @Κλάψιμο
Είμαστε φίλες κολλητές, απο παλιά δεμένες και κουμπαριά θα κάνουμε στην Κρήτη παντρεμένες! Χαρισμένο σε σένα που είσαι κάτι πέρα απο μια απλή φίλη. Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 4/12/2003 στις 10:06 @Κλάψιμο
Των άστρων η παρηγοριά χαϊδεύει τα μαλλιά μου όταν τις νύχτες που περνώ σε έχω μακρυά μου. Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 18/11/2003 στις 15:53 @Κλάψιμο
Τις νύχτες που’ μαι μοναχή ο ύπνος δεν με πιάνει και απ’ τον καημό μου η καρδια νομίζω θα πεθάνει... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 25/9/2003 στις 13:11 @Κλάψιμο
Πεντάμορφη μου κοπελιά η ομορφιά στη πλάση δεν ημπορεί να συγκριθεί με σε και να σε φτάσει... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 24/9/2003 στις 15:04 @Κλάψιμο
Κρήτη μου όμορφο νησί που σ’ αγαπάω τόσο τα παλικάρια σου θωρείς λεβέντες είναι πόσο... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 24/9/2003 στις 14:59 @Κλάψιμο
Οι Κρητικιές οι κοπελιές είναι οι πιο ωραίες να τις κοιτάς και να θωρείς νεράιδες μαγεμένες...(αμα δεν πούμε για το σπίτι μας...) Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 23/9/2003 στις 10:41 @Κλάψιμο
Δεν θέλω μπλιό να σ’ αγαπώ πολύ μ’ έχεις πονέσει και της καρδιάς τα δάκρυα έχουνε πια στερέψει... Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 23/9/2003 στις 10:38 @Κλάψιμο
Μες τη καρδιά βαθιά κρατώ κρυφό το μυστικό μου πως να σου πω πως σ’ αγαπώ πεντάμορφο μικρό μου; Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας
Μήνυμα στις 23/9/2003 στις 10:37 @Κλάψιμο
Γιάντα δεν πίνεις μια ρακή τον πόνο να δαμάσεις και απο τσι Κρήτης τη χαρά να πιείς να ξεδιψάσεις (τι κρητικιές είμαστε δηλαδή!) Πήγαινε στο θέμα: Ζήτημα Κρητικής ρίμας |